€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Marlan de vervloekte tuinkabouter

Ninja Paap-Luijten • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Marlan werd vervloekt, maar zelfs de man die dat heeft gedaan, weet niet dat hij nog leeft. Nu slijt Marlan zijn dagen als tuinkabouter in de tuin van het kasteel. Aanvankelijk zint hij op wraak, tot hij per ongeluk een samenzwering ontdekt die voor iedereen een gevaar kan vormen. Marlan moet kiezen. Moet hij de man die hem vervloekte benaderen? Of kan hij doorgaan met het sombere leven dat hij nu heeft? Met de keuze begint het avontuur pas. Voor hij het weet, raakt Marlan verwikkeld in een strijd die groter en wonderbaarlijker is dan hij ooit had kunnen bedenken...

  Marlan - de vervloekte tuinkabouter is een uniek fantasyverhaal uit de pen van De VerhalenNinja.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 255
  Uitgeverij : De VerhalenNinja
  ISBN : 9789464430745
  Datum publicatie : 01-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het leven was niet makkelijk voor een vervloekte tuinkabouter. Daar was Marlan heel vlug achter gekomen. Zodra er een mens in de buurt kwam, versteende hij, of hij dat nu wilde of niet. Het was onderdeel van zijn vloek.
Zo stond hij vaak hele dagen in de kasteeltuin, hongerig, stijf, onzichtbaar voor de talloze bezoekers en bewoners van kasteel Hoogzicht. Hij haatte zijn situatie, zijn belachelijke puntmuts, de baard die hem gegeven was, de absurde kuiltjes in zijn wangen. Toch was er één lichtpuntje te vinden in wat hem was aangedaan: het was niet de bedoeling geweest.
Steeds als hij daaraan dacht, moest hij grijnzen. Wie goed naar de massieve stenen tuinkabouter keek op zo’n moment, zou gevaarlijke lichtjes in zijn ogen kunnen herkennen, maar niemand lette op hem. Voor de tuinvrouw was hij een van de vele hebbedingetjes van mevrouw Erica de Hoog, voor alle anderen was hij nagenoeg onzichtbaar. Zelfs Rafaël, die hem dit had aangedaan, wist niet dat hij hier stond.
Op een steenworp afstand van zijn slaapkamer. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen