€ 126,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Nucleaire geneeskunde

Willem Grootjans • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Behandelt alle aspecten van de nucleaire geneeskunde Beschreven vanuit de Nederlandse situatie, met ruime aandacht voor de van toepassing zijnde wetgeving Bedoeld voor MBB'ers, in opleiding en afgestudeerd, die zich willen specialiseren in nucleaire geneeskunde

  In dit boek komen aan bod: radiofarmacie, beeldvormingstechnieken, stralingsbescherming en voorbereiding en uitvoering van onderzoeken voor diagnostiek en therapie. De hoofdstukken zijn geschreven en beoordeeld door deskundigen uit de diverse disciplines. 
  Nucleaire geneeskunde maakt deel uit van de serie Medische beeldvorming en radiotherapie. Deze zesde druk is volledig herzien. De nieuwe indeling heeft tot doel de onderwerpen uit de nucleaire geneeskunde op een overzichtelijk manier te presenteren en de stof beter aan te laten sluiten bij de klinische praktijk. Bij dit boek hoort een website die het mogelijk maakt om altijd en overal te studeren of informatie op te zoeken. Naast teksten en afbeeldingen zijn hier oefenvragen per hoofdstuk beschikbaar die het mogelijk maken om verworven competenties en kennis te toetsen.
  Nucleaire geneeskunde is, behalve als leerboek voor de opleiding MedischBeeldvormende en Radiotherapeutische Technieken, ook geschikt als naslagwerk voor hen die de opleiding hebben afgerond. Daarnaast is deze uitgave een goede introductie voor nucleair geneeskundigen, radiologen, radiotherapeuten, technisch geneeskundigen, klinisch fysici en apothekers, al dan niet in opleiding, en anderen die nauw betrokken zijn bij de nucleaire geneeskunde.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 211mm x 279mm
  Aantal pagina's : 414
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036828185
  Datum publicatie : 02-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 126,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen