€ 13,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Memoires H.F. Punt

H.F. Punt • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hendrik Frans Punt groeit op in het uitdijende Rotterdam van de 19e eeuw. Met zijn memoires geeft hij een prachtig beeld van de levendige Rotterdamse havenwereld, die door het toenemend transport over water en de industrialisering een enorme groei en verandering doormaakt.

  Henk begint al op jonge leeftijd met werken en klimt op van jongste bediende tot directeur van vooraanstaande havenbedrijven. Zijn herinneringen geven een interessante inkijk in het leven van invloedrijke figuren van zijn tijd en de scheepvaarthandel op wereldschaal.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 169
  Uitgeverij : Schipper en van den Berg
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 13,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

In het eerst dacht ik er niet aan opnieuw te gaan schrijven, doch tenslotte is het een te mooi tijdverdrijf. En al kan ik onmogelijk herhalen wat ik destijds vertelde, toch wil ik opnieuw beginnen en een verhaal opstellen van verschillende gebeurtenissen en belevenissen uit mijn leven in de hoop dat deze aanteekeningen misschien nog eens aanleiding geven aan een van mijn nakomelingen om een verhandeling te schrijven over de groei van Rotterdam in de jaren 1870 tot 1940. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen