€ 21,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mentale kracht

Dai Carter • Boek • hardback

 • Samenvatting
  De wereld van nu leeft met de gevolgen van de pandemie en de oorlog in Europa. Gevolgen die nog vele jaren invloed zullen hebben op het mentale welzijn van de mensheid. Onze informatiegedreven maatschappij zorgt voor mooie ontwikkelingen, maar ook voor dreigingen. Mentale kracht speelt een belangrijke rol in hoe we zaken als sociale media, klimaatverandering, burn-out en de gevolgen van een pandemie en oorlog tegemoetgaan. Dai Carter, voormalig commando speciale operaties en bekend van tv, leert je hoe je jezelf mentaal kunt wapenen tegen de wereld van nu. Door zijn kennis en ervaring is hij een expert op het gebied van mentale kracht. Maar wat is mentale kracht nu precies? En hoe kan het je helpen je te wapenen tegen de wereld van nu? Dai stelt dat veerkracht en weerbaarheid belangrijker zijn dan ooit. Als je de vaardigheid hebt om veerkracht en weerbaarheid toe te passen, zal dat je mentale kracht versterken. Dai geeft praktische tips zodat je kunt bouwen aan je mentale kracht, want de wereld van nu vraagt erom.
  ‘Als Dai een boek schrijft dan zorg je dat je het leest. Een aanrader!’ Jeroen van Koningsbrugge
  ‘Dai deelt zijn verhaal op een toegankelijke manier. De lessen die je van hem kunt leren zijn waardevol en bruikbaar voor iedereen.’ Heleen van Royen
  ‘Dai Carter houdt een relevant pleidooi voor doelgericht leven in een wereld die op shuffle staat.’ Arie Boomsma
  Dai Carter (1989) schreef Nu of nooit. Bouw aan je mentale kracht met de levenslessen van een commando speciale operaties. Hij diende dertien jaar bij de Koninklijke Landmacht, waarvan de laatste tien bij het Korps Commandotroepen. Dai is een van de hoofdinstructeurs in het succesvolle tv-programma Kamp Van Koningsbrugge. Het is zijn persoonlijke missie om zo veel mogelijk mensen mentaal krachtiger te maken.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 130mm x 206mm
  Aantal pagina's : 224
  Uitgeverij : Prometheus
  ISBN : 9789044652154
  Datum publicatie : 02-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen