€ 11,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Met Blote Handen

Lindsey Schouten • Boek • paperback

 • Samenvatting
  'Ondanks dat ze weet dat haar vriend vreemdgaat besluit Nienke haar mond te houden en nog steeds vol voor de relatie te gaan. Volgens haar is dit de enige manier om Casper niet kwijt te raken. Onverwachte gebeurtenissen zorgen er alleen voor dat Nienke moeite heeft hij haar besluit te blijven en de situatie knaagt zó aan haar dat ze dingen doet die ze nooit van zichzelf zou verwachten. Zal het Nienke lukken haar relatie te redden, of verliest ze de strijd?'
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 133
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 01-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,3 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  23-01-2019
  Meteen uitgelezen
  Het boek is heel spannend! En ook best herkenbaar er zitten situaties in waar iedereen zich wel in kan herkennen. Heb het boek geen enkel moment aan de kant gelegd gewoon omdat ik zo graag wou weten hoe het eindigde! Een enorme aanrader dus! Maar het enige nadeel is dan natuurlijk dat het boek zo snel uit is en dat is jammer!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  22-01-2019
  Hoe loopt dit verhaal af....
  Goed geschreven, leest meteen makkelijk weg en dat blijkt ook uit dat ik het in een keer uitgelezen heb. Onverwacht spannend einde.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 11,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik houd mijn ov-chipkaart tegen de scanner en hoor twee piepjes uit het apparaat komen. Met een hupje spring ik de bus uit op de lage stoeprand, mezelf opvangend als ik bijna uitglijd over een groot, nat boomblad. Beschaamd kijk ik om me heen of niemand het heeft gezien, maar iedereen lijkt teveel gefocust op zijn eigen bezigheden om het op te merken.
Over het lange pad van grijze stoeptegels loop ik van de bus-halte naar de ingang van het ziekenhuis, waar verschillende mensen in een rolstoel of met een infuuspaal gretig trekjes van hun sigaret nemen. Ik hoest als de bittere tabaklucht mijn kant op waait en loop met een snelle pas door de draaideuren van de ingang om de stank te ontwijken.
Als ik de balie nader zet ik een zo ernstig mogelijk gezicht op, om de baliemedewerkster zo goed mogelijk te overtuigen van mijn verhaal.
‘Hoi, mijn beste vriendin is net binnengebracht. Ze heeft een auto-ongeluk gehad en is tegen een boom aangebotst. Mag ik weten waar ze ligt?’ zeg ik zo zacht en verdrietig mogelijk. De gezette baliemedewerkster kijkt me bezorgd aan over haar rode brilmontuur. Wanneer ze beweegt lijken de knoopjes van haar witte blouse bijna open te knappen.
‘Och meis, wat erg! Dat zal over Aimée van Leeuwen gaan? Ik hoorde dat ze een uur geleden is aangekomen.’ Ik knik en probeer net te doen alsof ik mijn tranen moet inhouden.
‘Ze ligt op de Intensive Care, afdeling A3, kamer 19. Ik weet niet of je al bij haar mag, maar daar weet het personeel op de afdeling meer van. Sterkte meid.’ De vrouw kijkt me vol medelijden aan. Ik mompel een zielige ‘dank je wel’ en loop dan richting de liften om de juiste afdeling te vinden. A3, kamer 19. Nu hopen dat ik Casper hier niet tegen het lijf loop.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen