€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Metamorfose

Vertaald door H. de Boon

Franz Kafka • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Deze schitterende Nederlandse vertaling van "Metamorfose" van Franz Kafka is een fascinerende en surreële novelle die lezers meeneemt op een bizarre en prikkelende reis van Gregor Samsa. Het verhaal ontvouwt zich als Gregor op een ochtend wakker wordt en ontdekt dat hij is getransformeerd in een reusachtig insect, wat het toneel vormt voor een diepgaande verkenning van identiteit, isolatie en de inherent vreemde aard van de menselijke conditie.

  Terwijl Gregor worstelt met zijn insectachtige bestaan, neemt het verhaal onverwachte wendingen en vermengt het elementen van zwarte humor en existentiële vraagstelling. De novelle gaat diep in op de complexiteiten van familierelaties, aangezien de transformatie van Gregor de dynamiek tussen hem en zijn familieleden uitdaagt. Kafka weeft een verhaal dat de grenzen van het alledaagse overstijgt en nodigt lezers uit om na te denken over de aard van de mensheid en de maatschappelijke druk die ons leven definieert.

  "Metamorfose" is een literair meesterwerk dat lezers blijft boeien met zijn symbolische rijkdom en psychologische diepgang. Dit tijdloze klassieke werk heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten in de literatuur en heeft generaties schrijvers en denkers beïnvloed. Als je verlangt naar een prikkelende en emotioneel geladen verkenning van de absurditeiten van het bestaan, is "Metamorfose" een must-read die nog lang in je gedachten zal blijven nadat je het aangrijpende verhaal hebt ervaren.

  Laat je onderdompelen in een leeservaring zoals nooit tevoren met deze meeslepende roman. Dit buitengewone boek breekt met het conventionele en nodigt je uit in een wereld waar woorden dansen tegen een betoverend zwart canvas, verlicht in briljant wit.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 76
  Uitgeverij : The Raven Publishing House
  ISBN : 9789464817515
  Datum publicatie : 01-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen