€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mijn Brieven 3

Verslag in briefvorm van ons huidige tijdgewricht ('23-24)

Rutger Willem Weemhoff • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Trilogie! In Deel 3 stort explosieve witte man op leeftijd zich sinds jaar en dag in zijn literaire polemieken in briefvorm op menigeen die in zijn ogen onrechtvaardig handelt: naar blijkt is dat dus vrijwel iedereen! Ook zichzelf spaart hij niet. Een anarchistisch boekwerk, waar gelukkig veel in te ontdekken valt, dankzij de vele verfrissende en vaak ronduit hilarische standpunten die de auteur steevast inneemt. Media, economen, politici, wetenschappers, columnisten, influencers, Netanyahu, Poetin, iedereen moet eraan geloven. Een verslag in briefvorm van ons huidige, zo ruige tijdsgewricht. De wereld beschreven als Open Inrichting. Riemen vast!

  Naast zijn bezigheden als acteur studeerde Weemhoff in de jaren ‘80 tevens enkele jaren filosofie aan de UvA. Het blad Filosofie Magazine interviewde hem als Filosoof van de Dood, waarin hij zijn levensfilosofie uiteenzet: ik sterf, dus ik ben (niet). Filosofie van de Dood, da’s pas leven! aldus zijn montere motto. Als auteur schreef Weemhoff tal van teksten: romans, korte verhalen, novellen, kinderboek, dichtbundels, toneelstukken, filmscenario’s, wetenschappelijk werk, essays. Weemhoff biedt zijn schrijfwerk aan via een eigen ideële literaire uitgeverij, onder een naam die zijn totale oeuvre het beste covert: Uitgeverij Partout. Partout is overal. Boek eens een boek! Producties zijn uitsluitend te bestellen als paperback.www.rutgerweemhoff.nl UITGEVERIJ PARTOUT
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 261
  Uitgeverij : Partout
  ISBN : 9789464818970
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  Trilogie! In Deel 3 stort Rutger Willem Weemhoff, - een explosieve witte man op leeftijd, zich sinds jaar en dag in zijn literaire polemieken in briefvorm op menigeen die in zijn ogen onrechtvaardig handelt: naar blijkt is dat dus vrijwel iedereen! Ook zichzelf spaart hij niet. Een anarchistisch boekwerk, waar gelukkig veel in te ontdekken valt, dankzij de vele verfrissende en vaak ronduit hilarische standpunten die de auteur steevast inneemt. Media, hoofdredacteuren, economen, politici als Wilders en Baudet, wetenschappers, columnisten, influencers, Netanyahu, Poetin, iedereen moet eraan geloven.
  Een verslag in briefvorm van ons huidige, zo ruige tijdsgewricht. De wereld beschreven als Open Inrichting. Riemen vast!
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Aan:
De Groene
t.a.v. Hoofdredactie Xandra Schutte, Ewald Engelen Betr.: Engelen
23 Dec. ‘23
Masochist Engelen weer eens geheel van het padje..

Besten,

Onze Ewald zette zichzelf vakkundig te kijk als cryptofascist met zijn heiligverklaring van de partij van ons aller Domme Blondje, de neonazi Geert Wilders, de Rattenvanger die zo goed heeft begrepen hoe de onderklasse lijdt onder de elite. Nationaalsocialisme! Gelukkig heeft 75% procent van de kiezers door wat voor varkensvlees je met de renegaat Wilders in de kuip hebt... Vergeet je niet de Grondwet met het grootvuil mee te geven Engelen? Intussen vraag ik dan wel aan Gekke Geer of je Minister van Propaganda mag worden. Us Verlosser Geert grossiert in psychopaten als de beste, dus ik geef je serieus kans dat het gaat lukken. Of anders Minister van Deportatie, lijkt je dat wat?
Er motten binnenkort een (1) miljoen Mohammedanen worden afgevoerd in veewagons, je krijgt het nog druk man!

Op een gentlemensagreement met een fascist bouw je geen rechtsstaat. De ijskast van Geert puilt uit, o wee als ie de stekker eruit trekt.. de bruine drap die er dan uitloopt: het zal gaan stinken als de Hel.

De Groene onwaardig, deze woordpoep!

Salut,
Rutger W. Weemhoff filosoof en publicist te Amsterdam
www .rutgerweemhoff.nl

Ps Ik wens een iegelijk zalig Kerstfeest, we gedenken intussen bij mij thuis met veel plezier hoe het kindje Jezus ontsnapte aan de genocide op 400 baby’s, destijds zo vakkundig georganiseerd door Koning Herodes. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen