€ 12,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mindbleeps

Alexander Zöllner • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mindbleeps zijn schetsen van de non-duale visie op het dagelijks leven. Mindbleeps snijden op inspirerende en kernachtige wijze vragen aan omtrent non-dualiteit, wat het is, waarom het van belang is en hoe je het kunt ervaren.

  Veel non-duale literatuur doet een beroep op het verstandelijke denken. Met deze Mindbleeps onderneem ik een poging om veel denkbeelden over non-dualiteit eens op de schop te nemen, te kantelen, uiteen te rafelen of in een absurd perspectief te plaatsen. Het doel daarvan is om een onverwachte opening te vinden in het denken die toegang geeft tot een dieper Weten, een woordloze herkenning of een resonantie in je hart. Een Mindbleep is de beschrijving van een overweging of ervaring die op de een of andere manier te maken heeft met non-duaal Gewaarzijn in het dagelijks leven. Alexander Zöllner is spiritueel leraar, trainer en therapeut. In spiritueel opzicht bestaat zijn achtergrond uit scholing en beoefening van de Advaita Vedanta-filosofie, het Tibetaans boeddhisme (Dzogchen) en Zen. Alexander geeft leiding aan Art of Life, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling. Meer informatie: www.artoflife.nu
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 126mm x 200mm
  Aantal pagina's : 180
  Uitgeverij : Art of Life Publicaties
  ISBN : 9789082901900
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Veertig Mindbleeps over uiteenlopende onderwerpen. Van de vraag: "wie ben ik?" tot het antwoord op de vraag naar de voorwaarden voor geluk.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen