€ 21,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mindset is het verschil tussen de beste en de rest (inclusief werkboek)

Een stappenplan naar persoonlijk succes

Jerry Morris • Boek • paperback

 • Samenvatting
  “MINDSET IS HET VERSCHIL TUSSEN DE BESTE EN DE REST.  In deze mindset-transformerende boek nodigt Jerry Morris, een 10-voudig wereldkampioen en gerenommeerd auteur, je uit op een reis om succes opnieuw te definiëren, obstakels te overwinnen en je dromen waar te maken.

  "Mindset is het Verschil Tussen de Beste en de Rest" dient als een baken van inspiratie voor zowel dromers als niet-dromers, en stimuleert hen om hun ambities te vervullen.  Het eerste deel van het boek verdiept zich in Jerry's persoonlijke mindset het fundament die hem richting het verwezenlijken van zijn dromen heeft gedreven.  In het tweede deel leidt Jerry de lezers meesterlijk door het proces van het transformeren van hun mindset, waarbij hij hen meeneemt op een mindset-transformerende reis. Met zijn inzichtelijke begeleiding helpt Jerry lezers door de complexiteiten van het overwinnen van obstakels en het bereiken van doelen en het verwezenlijken van dromen. Hij moedigt hen aan om onwrikbaar zelfvertrouwen te omarmen en hun persoonlijke dromen nastreven met standvastige vastberadenheid.  Laat je begeleiden door Morris terwijl hij persoonlijke ervaringen deelt, die jou inspireren om een winnende mentaliteit aan te nemen.  Transformeer je mindset en je transformeert je leven.

  Jouw reis naar uitmuntendheid begint hier.  Dit Werkboek is meer dan een hulpmiddel - het is je gids om je volledige potentieel te ontgrendelen en je persoonlijke paspoort naar een mentaliteit die kampioenen onderscheidt.

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 216
  Uitgeverij : Gerard Bersesford
  ISBN : 9789464817287
  Datum publicatie : 12-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen