€ 21,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Misbruikte Erfenis

Willem Mulder • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een jonge vrouw van adellijke afkomst ontdekt dat haar vader kinky feesten organiseert, waar haar minderjarige schoolvriendinnen aan deelnemen. Ze ontvlucht het ouderlijke huis en neemt haar intrek in een slooppand bij een vriend. Dan krijgt ze bericht dat haar nanny en tante is overleden die haar een oude boerderij in Finland heeft nagelaten.
  Met twee vrienden gaat ze op weg naar het hoge noorden. Een van hen wordt verdacht van een roofoverval, maar ze gelooft in zijn onschuld. De rechercheur die de zaak in behandeling heeft, zet de achtervolging in en probeert haar vriend te arresteren.Een Russische miljonair en een bloedmooie verzekeringsagente met sadistische neigingen komen op hun pad. Dan blijkt opeens alles anders dan verwacht en komen ze in grote moeilijkheden.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 328
  Uitgeverij : VM Holding
  ISBN : 9789083067803
  Datum publicatie : 06-2020
 • Inhoudsopgave
  Een jonge vrouw van adellijke afkomst ontdekt dat haar vader kinky feesten organiseert, waar haar minderjarige schoolvriendinnen aan deelnemen. Ze ontvlucht het ouderlijke huis en neemt haar intrek in een slooppand bij een vriend. Dan krijgt ze bericht dat haar nanny en tante is overleden die haar een oude boerderij in Finland heeft nagelaten. Met twee vrienden gaat ze op weg naar het hoge noorden. Een van hen wordt verdacht van een roofoverval, maar ze gelooft in zijn onschuld.
  De rechercheur die de zaak in behandeling heeft, zet de achtervolging in en probeert haar vriend te arresteren. Een Russische miljonair en een bloedmooie verzekeringsagente met sadistische neigingen komen op hun pad. Dan blijkt opeens alles anders dan verwacht en komen ze in grote moeilijkheden.
 • Reviews (9 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  09-08-2020
  Misbruikte Erfenis
  Een heel goed geschreven thriller waar spanning en humor elkaar afwisselen. Het kost moeite om het boek weg te leggen. Diverse gebeurtenissen die ieder apart onderdeel zijn van een duidelijk verhaal en die aan het eind samenkomen. Een boek van hoog niveau met een goed plot. Complimenten aan de schrijver; hij hoort bij de beteren. Ik wacht met spanning zijn volgende boek af.

     Spanning
     Humor
     geen
     geen

  Geplaatst door uit Zwolle , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  19-07-2020
  Misbruikte erfenis
  Dit boek is net als vorige boeken weer een echte "Pageturner", je verveelt je geen moment. Spanning, actie, humor, het gaat gaat maar door... je wil dat boek uit hebben. Het is dan ook een waardig opvolger van zijn vorige boeken. Compliment voor de schrijver omdat hij steeds de juiste sfeer weet te treffen door zijn plastische taalgebruik.


  Geplaatst door uit Nieuwegein , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 21,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Toen hij bij zijn positieven kwam zag hij een vinger voor een gemaskerd gezicht die hem aanwees dat hij moest gaan zitten.
Dat was niet zo moeilijk op te volgen, want er verscheen ook een pistool naast het hoofd.
Door de gebarsten autoruit zag hij dat het pistool werd doorgeladen, de loop tikte de glasresten uit de sponning.
Hij dook in elkaar, maar de schutter kon hem onmogelijk missen.
Met de armen om zijn hoofd wachtte hij trillend zijn einde af. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen