€ 39,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Moeders en Dochters

Een fotoproject door Toon van Daalen

Toon van Daalen • Boek • hardback

 • Samenvatting
  In bijna twee jaar tijd fotografeerde Toon van Daalen 34 families vrouwen, met in totaal ruim 120 moeders en dochters. De foto's van dit project zijn samengebracht in dit boek. Het is een mooi overzicht geworden van 34 families.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 147
  Uitgeverij : Toon van Daalen
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 10-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 39,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Begin 2018 ben ik begonnen met het fotoproject “moeders en dochters”. Dit in navolging van het eerdere project “vaders en zonen”.

Voor het project ben ik op zoek gegaan naar tenminste drie generaties vrouwen van dezelfde familie. Uiteindelijk heb ik 34 families gefotografeerd, met in totaal 123 vrouwen. De meesten van hen wonen in Zeeland. Uitzondering is de familie Vermunt: al de 5 generaties wonen in West-Brabant.

De werkwijze was het zelfde als bij het “vaders en zonen” project: als eerste heb ik de oudste generatie (oma) gefotografeerd. Daarbij heb ik aan alle oma’s gevraagd of zij een foto van hun moeder wilde opzoeken. Bij het maken van de foto van oma heb ik gezorgd dat ook de foto van haar moeder daar op te zien is. Dus: een foto van moeder en dochter.

Vervolgens heb ik de tweede generatie (moeder) gefotografeerd. Bij het maken van de foto van moeder heb ik gezorgd dat ook de foto van oma daar op te zien is. Dus weer een foto van moeder en dochter. Dit herhaalde ik ook bij de dochter, kleindochter en in geval van de familie Vermunt ook nog eens bij de achterkleindochter. Naast deze foto’s heb ik ook portretfoto’s en foto’s van de handen gemaakt. Het geheel heeft uiteindelijk geresulteerd in 34 series van heel mooie familieportretten. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen