€ 17,95


ePUB ebook

  € 8,95

PDF ebook

niet beschikbaar

Morgen zal ik huilen

Maud Hoff • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Morgen zal ik huilen beschrijft de laatste levensjaren van Dave Hoff die door één van de meest dodelijke vormen van kanker werd getroffen.
  Aan dat lijden ging een oorlogstrauma vooraf als gevolg van de ervaringen die hij als jongen in een Japanse interneringskamp in het voormalig Nederlands-Indië opdeed.

  Met doorzettingsvermogen en wilskracht vocht hij tegen zijn mentale en fysieke belagers zonder dat er ooit een klacht over zijn lippen was gegaan. Evenmin wanneer de meedogenloze ziekte hem van één van de meest menselijke functies beroofde.

  Morgen zal ik huilen is een op waarheid berustende historie over Dave’s enorme geestkracht en de waardigheid waarmee hij zijn lijden droeg en verdroeg.
  Dave’s vrouw, Maud Hoff, is na zijn overlijden enkele jaren actief geweest als vrijwilligster in het kader van terminale zorg.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 200
  Uitgeverij : MHB
  ISBN : 9789464433654
  Datum publicatie : 04-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  08-05-2022
  Pakkend!
  Morgen zal ik huilen.... ik huilde de laatste 100 bladzijdes... veel herinneringen aan mijn vader kwamen boven, ook overleden aan kanker... Mevrouw Hoff heeft het boek heel beeldend geschreven, ik zag en voelde haar verdriet, haar hoop, haar wanhoop. Voelde de spanning van als er weer een uitslag kwam, zo herkenbaar. Vreselijk om je man, je vader zo te moeten verliezen.


  Geplaatst door uit Utrecht , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 17,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen