€ 9,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Mosselen

Leon de Bruxelles • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Anders dan we vaak denken, zijn mosselen niet alleen geschikt voor consumptie als 'de r in de maand is'. Let op herkomst en versheid en geniet het hele jaar door! 'Mosselen' geeft je 30 recepten voor de lekkerste mosselen, al dan niet met friet. De klassieker onder de mosselgerechten, 'moules marinières', wordt bereid met gesmolten gezouten boter, sjalot, witte wijn en verse peterselie. Als je van kaas houdt, zul je een voorkeur hebben voor mosselen met roquefort. Of prikkel je smaakpapillen met zuidelijke smaken zoals knoflook, Provençaalse kruiden, zwarte olijven en olijfolie. En wil je eens iets heel anders, experimenteer dan met saffraan, groene paprika en bieslook; tijm en knoflook; of verse tomaat en bladpeterselie. Varieer in je bereidingen; koken, bakken, en cocotte, marineren, gratineren, of 'en papillotes'. Natuurlijk geserveerd met een lepel eigengemaakte mayonaise en versgebakken friet.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 197mm x 197mm
    Aantal pagina's : 72
    Uitgeverij : Good Cook B.V.
    ISBN : 9789461431950
    Datum publicatie : 09-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 23.15 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen