€ 22,00

ePUB ebook

  € 11,00

PDF ebook

  € 11,00

Motorongeluk

33 haiku’s en een meeslepend verhaal over het (on)geluk

Vincent Krijtenburg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een motorongeluk op een vrijdagochtend leverde Vincent Krijtenburg drie dingen op: een gebroken been, een kapotte motor en... dit boek. Motorongeluk is niet het boek waarmee hij van plan was te debuteren. Het is een boek dat op de eerste hulp afdeling van het ziekenhuis werd bedacht, en tijdens herstel van het ongeluk werd voltooid. Als lezer stap je bij de auteur achterop de motor en maak je van dichtbij het ongeluk, de verwerking en het herstel mee. Drieëndertig haiku's vormen de basis en zijn aangevuld met persoonlijke verhalen en mooie foto's en vormgeving. Een haiku is een kort gedicht dat bestaat uit drie regels. De eerste en de laatste regel hebben vijf lettergrepen en de middelste heeft er zeven. Een zintuigelijke ervaring van de auteur staat centraal. De haiku’s bevatten vaak een dubbele laag, zijn soms abstract, roepen een gevoel op, maar laten ruimte voor interpretatie.

  Dit boek is een aanrader voor iedereen die zelf een aangrijpende gebeurtenis te verwerken heeft en voor mensen die van meeslepende verhalen en poëzie houden.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 32
  Uitgeverij : Rijdende Redactie
  ISBN : 9789464435993
  Datum publicatie : 07-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (10 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  26-10-2022
  Mooi diepgaand verhaal
  Mooi, diepgaand verhaal met goede schakelingen tussen verhaal en haiku's. Je word meegenomen in het verhaal en heeft een positieve insteek op een negatieve ervaring. 10/10!

     Diepgaand
     Haiku\'s

  Geplaatst door uit Ridderkerk , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  07-09-2022
  In 1 adem uitgelezen...
  Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews maar in dit geval wil ik toch van de gelegenheid gebruik maken om dit boek van harte aan te bevelen.... Ik heb het in 1 adem uitgelezen; wat een talent om zo'n gebeurtenis zo te kunnen verwoorden. Wat mij betreft; op naar het volgende boek!!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 22,003-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De bloemen krijgen een mooie plek in een vaas tegenover mijn bed in de woonkamer. Afgesneden stelen en een vaas vol water kunnen niet voorkomen dat de bloemen blad verliezen en afsterven. Terwijl de bloemen verwelken onderga ik het omgekeerde proces, al voel ik dat nog niet zo.

Bloemen van mijn werk.
Ze gaan van vers naar verwelkt.
Omgekeerd proces. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen