€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Muurvast

Aether, Stoom, Dagen die tellen

Melissa Halmingh • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De realiteit kan meedogenloos zijn, het leven is buitengewoon prachtig en verraderlijk tegelijkertijd. De balans is soms eindeloos ver te zoeken. Dan zitten we vast, muurvast.

  In Muurvast worden verleden, heden en toekomst verbonden door merkwaardige gebeurtenissen. Willemijn en haar oom worden opgesloten als zij een poging doen om de weg naar vrijheid toegankelijk te maken in tijden van oorlog. Milou wil zich losmaken van onvergetelijke trauma’s en verlangt naar het proeven van geluk. Dax probeert een manier te vinden om zijn broertje voor een laatste keer te zien en te spreken, de moderne technologie is hiervoor zijn beste vriend. Lugubere momenten uit de levens van deze personages, waarin liefde en onderdrukking centraal staan. Lugubere momenten die je niet snel zult vergeten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 104
  Uitgeverij : Melissa Halmingh
  ISBN : 9789464817645
  Datum publicatie : 02-2024
 • Inhoudsopgave
  Muurvast  Aether

  Stoom

  Dagen die tellen
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

'Kom je nog thuis?'
De brok werd nog groter en zette zich vast in mijn luchtwegen. Kon dit mijn thuis zijn, als ik mij er niet thuis voel? Ik voelde een mes aan de binnenkant van mijn maag naar beneden glijden toen ik de tranen van papa op de grond zag vallen. Ik greep de hengsels van de tas krachtig beet, gaf een kus op zijn wang en liep de trap af naar beneden. Het mes draaide dieper in mijn buik. Het voelde alsof ik hem achterliet in een brandend huis. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen