€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Naakt Leiderschap

Ronald Bos • Boek • paperback

 • Samenvatting
  "Naakt Leiderschap: Ontmasker Jezelf" neemt je mee op een reis door de diepgaande, soms tragikomische verhalen van mensen die vastzitten in de greep van hun verleden en de professionele maskers die ze dragen om te overleven. In dit meeslepende boek, geschreven door Ronald Bos, een ervaren coach, trainer en inspirerende spreker, worden echte praktijkervaringen omgezet in aangrijpende fictieve verhalen.

  Deze verhalen laten de diepe worstelingen zien van personages die gevangen zijn in de ketenen van hun verleden, gedwongen om maskers te dragen die hun ware zelf verbergen. Ze hebben troebele doelen, verloren vreugde en blijvend uitblijvend succes gemeen.

  Maar dit boek biedt niet alleen een confronterende blik op het probleem; het reikt ook een bevrijdende oplossing aan. "Naakt Leiderschap" introduceert het transformerende concept van naakt leiderschap en laat zien hoe het ontmantelen van deze maskers en het doorbreken van de ketenen van het verleden kan leiden tot hernieuwde energie, openheid en effectievere samenwerking.

  Stap in de schoenen van deze personages, laat je meeslepen door hun verhalen en reflecteer op je eigen leven. Ontdek hoe je vergelijkbare obstakels kunt overwinnen en persoonlijke vervulling kunt bereiken. Dit boek biedt de sleutel tot het doorbreken van de professionele identiteitscrisis en het omarmen van je authentieke zelf.

  "Naakt Leiderschap" daagt je uit om het probleem van het vastzitten aan een belemmerend verleden aan te gaan en biedt een inspirerend pad naar een bevrijdende en transformerende toekomst. Durf de reis naar authenticiteit en zelfempowerment aan te gaan met dit boek. Ontmasker jezelf en ontdek de kracht van naakt leiderschap.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 89
  Uitgeverij : R.C. Bos Consulting MindShift Publications
  ISBN : 9789464815504
  Datum publicatie : 10-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen