Niet leverbaar

×

€ 20,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Nederland reisgids - Eropuit in elk seizoen + gratis app

Marlou Jacobs • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ontdek 20 kleinere historische stadjes en hun omgeving. Voor een bijzonder weekend weg of leuke dag eropuit, het hele jaar door. Met veel achtergrondinformatie leiden we je rond en vertellen je wat er te zien en te beleven is, zowel in de stad als daarbuiten. We helpen je bovendien ook zelf alles te ontdekken in stadswandelingen, fiets- en wandelroutes. Inclusief gratis mobiele app voor onderweg.

  Bijzondere stadjes, dorpjes en hun omgeving Ontdek mooie kleine historische stadjes in Nederland en hun omgeving, voor een leuke dag of weekend weg. Het hele jaar door. Compleet met achtergrondinformatie, honderden foto’s, slaapplekken, fiets- en wandelroutes en gratis mobiele app. In het kort Ontdek bijzondere stadjes, mooie dorpen en natuur in de omgeving. Verhalen, praktische tips en interessante weetjes. Ga op pad met tientallen fiets- & wandelroutes. Begin je reis al thuis op de bank met honderden foto's en verhalen. Inclusief gratis mobiele app voor onderweg. Prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders. Een boek uit de populaire bestseller reisgidsen serie van REiSREPORT. Leuke en verrassende stadjes Dit luxe boek gaat niet over de grote bekende steden maar juist over minder voor de hand liggende prachtige oude stadjes, verspreid door het land. Interessante stadswandelingen voeren je langs historische panden, verrassende musea en gezellige pleinen. Ook geven we je tientallen mooie wandel- en fietsroutes om de omgeving te ontdekken. Koffietentjes, restaurants en bijzondere slaapplekken... Geen zorgen, we zijn overal geweest en hebben het voor je uitgezocht. Wandelen, fietsen en meer Ook voor wie van wandelen en fietsen houdt is dit boek een aanwist. Tientallen wandelingen en fietsroutes zijn toegevoegd. Zo leer je al wandelend of fietsend de stadjes, omliggende dorpen en natuur goed kennen. Routes die zijn gemarkeerd of bijvoorbeeld met wandelknooppunten en fietsknooppunten. Genieten begint al thuis op de bank Met honderden actuele fraaie foto’s en interessante verhalen kan de lezer ook thuis 'op reis' door eigen land. In de 20 hoofdstukken over historische steden komen tal van bijzondere verhalen aan bod. Van de steden, hun regio’s maar ook van Nederland als geheel. De moord op Bonifatius in Dokkum, de bloeitijd van de Hanzesteden, de VOC en de Tachtigjarige Oorlog passeren de revue. Gratis mobiele app voor onderweg Een boek dat met veel toewijding is gemaakt door ervaren reisgidsmakers Marlou Jacobs en Godfried van Loo, bekend van de bestseller reisgidsen van Nederland en andere bijzondere landen. Onderweg maak je gebruik van de gratis mobiele app waarmee je alle behandelde bezienswaardigheden makkelijk kunt vinden. Op de uitgebreide website www . reisreport . nl is bovendien nog meer informatie te vinden en zijn video’s te bewonderen. Prachtig cadeau Dit luxe uitgevoerde reisboek is een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders. Niet alleen door de inhoud en schitterende foto's, maar ook door de keuze in papiersoort en luxe afwerking.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 216
  Uitgeverij : REiSREPORT
  ISBN : 9789083042787
  Datum publicatie : 12-2023
 • Inhoudsopgave
  In dit boek nemen we je mee naar 20 kleinere historische steden in Nederland, verspreid door het land. Heerlijk om te bezoeken in elke maand van het jaar. Eeuwenoude vestingsteden, steden van de VOC tot eeuwenoude bedevaartplaatsen die ons land al vroeg op de kaart hebben gezet. Je krijgt alles mee over de geschiedenis van deze steden en we vertellen je wat er te zien en te beleven is. Zowel binnen de stadsmuren als in de omgeving. Van steden in Zeeland, Brabant en Limburg tot Twente, Groningen en Friesland. We nemen je mee door het hele land.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen