€ 21,50


ePUB ebook

  € 12,95

PDF ebook

  € 12,50

Nee het staat niet op mijn voorhoofd

mijn leven met de onzichtbare ziekte ME

Janneke • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Door middel van dit boek wil ik het onzichtbare (leed) zichtbaar maken. Van ME wordt namelijk nog altijd ten onrechte gedacht dat het tussen de oren zit of dat het slechts chronische moeheid is. De WHO heeft ME al in 1969 als ziekte erkend maar toch is sinds een aantal jaar de naam ME vervangen door en/of gekoppeld  aan CVS, het chronisch vermoeidheidssyndroom.

  Hierdoor zitten wij patiënten in een hokje waar we niet in horen. Met alle gevolgen van dien. ME is een neurologische aandoening die zich niet psychisch laat weg behandelen. Iets dat wel steeds geprobeerd wordt ondanks de slechte resultaten hiermee. Goed beschouwd zitten we ook niet in een hokje maar in een doofpot.  Er wordt namelijk vaak beweerd dat de ziekte niet bestaat.

  In dit boek beschrijf ik mijn leven tot nu toe, alles is waar gebeurd. Hiermee denk ik een steun te zijn voor ME(de) patiënten. Daarnaast hoop ik mensen die omgaan met ME patiënten en nog steeds geloven dat het tussen de oren zit wakker te schudden door te beschrijven wat ik heb mee gemaakt, waar ik nu tegen aan loop en wat ik voel. 


  Maar natuurlijk is dit boek ook voor mensen die meer willen weten over deze ziekte, en willen weten hoe het is om er mee te moeten leven.
  —————————————————————————————————————————————————————————-

  Wilt u een of meerdere exemplaren bestellen maar is de voorraad onvoldoende?
  Neem dan gerust contact op met mij!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 200mm x 230mm
  Aantal pagina's : 89
  Uitgeverij : Janneke
  ISBN : 9789081642507
  Datum publicatie : 04-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,5 uit 4 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  08-06-2021
  Titel dekt de inhoud
  Inhoud is echt goed geschreven Het voelt heel natuurlijk Wat een respect ✊


  Geplaatst door , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  30-03-2019
  Past bij de inhoud
  Een mooi boek,makkelijk leesbaar.een boek dat je raakt.

     Leest makkelijk weg

  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  09-05-2012
  Ik vind het heel dapper dat de schrijfster haar persoonlijke verhaal wilt delen met het meelezend publiek. Hier heb ik veel respect voor. Al had ik het wel fijn gevonden als het meer op het ziek zijn was toegespitst, en dieper op details was ingegaan. Het boek leest als een vogelvlucht, en had hem zelf ook in 1 adem uitgelezen. Ik vind de lepeltjes theorie een heel mooi extra stuk, hierin wordt het onzichtbare van ME zichtbaar gemaakt! Echter vind ik de grotere letters niet prettig lezen, dit had voor mij geen toegevoegde waarde.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  07-05-2012
  Een intens boek waar voor mij heel herkenbare dingen in werden beschreven. Wanneer je voor het eerst een chronische diagnose te horen krijgt kan dit boek je zeker helpen om er me te leren dealen. Goude en duidelijke schrijfstijl. Korte hoofdstukken wat het geheel overzichtelijk houd en een goede beschrijving van de werkelijkheid waar je in belandt met een chronische aandoening.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 21,503-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen