€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

net als jij

geen

Eva van Baar • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Alter Ego.
  Wat zou er gebeurd zijn als je andere keuzes had gemaakt? Een andere opleiding, een andere partner? Iedereen vraagt zich dat wel eens af. Kitty maakt een trip naar Londen, krijgt een ongeluk en komt in het ziekenhuis terecht, met een hersenschudding. Als ze terug komt in haar hotel is er iets vreemds gebeurd. Wie js ze? Wie is Catarina?

  Amsterdam,Praag, Istanbul.
  Bij een bureau voor huizenruil komen aanvragen binnen voor een vakantie. Jonge mensen uit Amsterdam, Praag en Istanbul ruilen van huis. Na verloop van tijd merken ze dat ze meer gemeen hebben dan een manier van vakantie vieren. Drank maakt meer kapot dan je lief is...


  Eva van Baar geeft ook online schrijfcursussen.
  Andere boeken: Toffie, Ilse, Het slappe koord van de liefde, En dan? Zeven maal zeven, Mengelwerk.
  Met Ilse is ze in 2015 genomineerd voor de Nobelprijs voor Literatuur.

  www.evavanbaar.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 234
  Uitgeverij : Pumbo
  ISBN : 9789463459624
  Datum publicatie : 12-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

“Hij had met ons afgesproken, bij de rondvaartboot.” weet Jan uit te brengen.
“Dat gebeurt mij ook regelmatig. Dat is iets van verslaafden, je moet altijd maar afwachten of ze hun afspraken nakomen.” Ze kijken elkaar aan en staan op.
“Bedankt.” zegt Peter nog.
De vakantie is gedeeltelijk bedoeld geweest voor contact met papa, maar daar is niets van terecht gekomen. Zoals hij nu was hebben ze hem nog niet meegemaakt. En de vriendelijke begrijpende toon van die mevrouw maakt het bijna nog erger. Dat maakt het duidelijk dat het hier niet om een kleinigheid gaat.
Ze zijn er allebei stil van.
Als ze later op hun kamer terug zijn zegt Peter tegen Jan. “Weet je dat ik eigenlijk nooit helemaal begrepen heb waarom mama papa heeft afgeschreven, en waarom ze toch weer iedere keer terug ging? Maar ik snap het nu allebei, want wij doen dit ook.
Je wilt het nog een keer proberen, en nog een keer, je wilt iemand alle kans geven. Je wilt graag alle verkeerde dingen uitwissen met goede dingen. Je wilt graag dat het goed is, daar geef je ze keer op keer de kans voor, maar die mensen verzieken het iedere keer zelf.”
Jan knikt. Hij had het zelf niet beter kunnen verwoorden. “Ik denk dat het voor mama goed is dat we dit hebben meegemaakt. Want zoiets kun je niet duidelijk maken, je moet het ervaren. Je moet het zelf meemaken. Je moet zien wat er gebeurt, met jezelf en met de ander. Onbewust wist ik het wel maar het maakt een groot verschil of je het meemaakt of dat je het van horen zeggen hebt. Ik heb het gevoel dat ik in deze vakantie volwassen geworden ben.”
×
SERVICE
Contact
 
Vragen