€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Off The Grid New York City

a curated city guide

Ghislaine van Eijk & Renske Gosselink • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Deze reisgids voor New York City neemt je mee op wandelingen buiten de gebaande paden van de stad. Ga 'Off the Grid' in New York City en bekijk graffiti in Bushwick, eet soulfood in Harlem en bezoek Moma PS1 in Astoria. Met 10 wandelingen in Brooklyn, Queens en Manhattan met veel tips voor koffie, restaurants en winkels onderweg, word je rondgeleid in de verschillende wijken. Dit alles op een aantrekkelijke manier vormgegeven en in beeld gebracht.

  New York City, de stad van de onbegrensde mogelijkheden en de gedroomde stad voor velen, wordt ieder jaar door meer dan 50 miljoen mensen bezocht. Gewapend met een reisgids en een kaart van de stad bewandelen zij de gebaande paden van New York. Maar wat als je de Empire state, het vrijheidsbeeld, de high line en de wandeling door Central Park al hebt gehad? Of wat als je niet in de rij wil gaan staan in de West Village voor een cupcake bij Magnolia bakery omdat Carrie Bradshaw uit Sex and the City die ook at? New York is zoveel meer dan dat! Vijf boroughs, met 'must-see' wijken!

  Het idee om een 'off the grid' city guide voor New York te maken, is geboren uit de wens van veel toeristen om de minder bekende wijken van New York te ontdekken. Mensen willen de stad verkennen en beleven als een 'local', maar vinden hiervoor niet makkelijk de juiste tips. Regelmatig krijgen de auteurs, als Nederlandse locals in New York City, de vraag om tips te geven of mensen zelf op sleeptouw te nemen naar minder bekend terrein in Brooklyn of Harlem.

  Ghislaine van Eijk en Renske Gosselink wonen sinds een aantal jaar in New York City. Interesse in de stad, vernieuwende wijken, hotspots, schrijven en fotografie heeft hen op het idee gebracht een curated city guide te schrijven.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 110mm x 160mm
  Aantal pagina's : 112
  Uitgeverij : Off The Grid Guides
  ISBN : 9789082511208
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen