€ 18,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ogen van nu

Karin Kuijs • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Heb jij ook weleens dat je iets doet wat tegen je gevoel ingaat? Een duidelijk gevoel dat zegt dat je iets doet wat je eigenlijk niet moet doen. Ik vond de moed om te gaan onderzoeken waarom ik vaak gedaan heb wat ik diep vanbinnen écht niet wilde. Het werd mij duidelijk hoe goed ik erin was om mezelf een verhaal te vertellen waardoor ik dat, wat ik niet wilde, toch kon blijven doen.

  Na een dieptepunt in mijn leven ging ik weg om nooit meer terug te komen. Ik kocht een kleine auto die ik als camper kon gebruiken en zou een huisje gaan kopen in een land waar de sinaasappels groeien.
  Maar het leven had andere plannen met mij. Wanneer ik uiteindelijk alles achter me laat, begint er een avontuur van acht jaar waarin ik de lessen zou leren die ik nodig had.
  Als kind werd ik geboren met ogen die geen angst zien en met liefde kijken. Daarna groeide ik op in een wereld waarin ik bang werd voor datgene wat ik diep vanbinnen voelde en waar ik niet naar durfde te kijken.
  Ik beschrijf een prachtig land, Portugal, waarin ik droevige maar ook mooie en grappige avonturen meemaak en een bijzonder persoon ontmoet met wie ik dit alles beleef. Maar het is ook een reis langs hoge toppen en diepe dalen in mijn hersenen, soms met het bloed gierend door mijn lijf. Ik leerde weer kijken zonder angst en vol liefde, en daarmee groeide het vertrouwen in bijzondere krachten die wij allemaal bezitten.


 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 157
  Uitgeverij : Karin Kuijs
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 07-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 18,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen