Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 23,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 9,95

Meer van deze auteur

 • Cover Omringd
  Omringd (PDF)

Omringd

Schrijverscollectief • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Voorwoord  In 2015 richtten twee schrijvers het Schrijverscollectief Hardenberg op.
  Na korte tijd sloten steeds meer schrijvers zich aan en zo ontstond een groep van 10 schrijvers die samen met de kunstenaar Andrej Andruchow met hun nieuwste bundel 'Omringd' het vijfjarig bestaan van het Collectief wil vieren.

  Aangevuld met twee gastschrijvers heeft elke schrijver zijn of haar eigen verhalen en/of gedichten geschreven. Aangevuld met de illustraties van Andrej Andruchov maakt dit 'Omringd' tot een unieke bundel.

  Elke schrijver toont zich zonder gĂȘne aan de lezer en de verhalen, gedichten en muzikale elfjes bestrijken alle elementen die de mens kent. Van dromerige verhalen uit vroeger tijden, de lichtheid en soms ook zwaarte van gedichten die als water voorbij kabbelen of met witte koppen voorbijrazen, tot aan observaties van ongewoon gewone zaken die normaal aan de aandacht ontsnappen, tot de rauwe werkelijkheid van vandaag. En dat alles omringd door de intrigerende en ongekend mooie illustraties van Andrej Andruchov, illustraties die elk op zich al een verhaal vertellen, maar dan zonder woorden!

  Zoals wordt gezegd maakt literatuur een mens meer empathisch, meer gevoelig voor elkaars vreugde en lijden, omdat we ons steeds meer kunnen voorstellen en ons in anderen verplaatsen.

  Geniet en laat u verrassen door de wereld die om ons heen bestaat als je het wil zien.

  Michel Oskam, Hardenberg, 2020
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 278
  Uitgeverij : Boekwriter4all
  ISBN : 9789082717778
  Datum publicatie : 11-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 23,95

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Een bijzondere vriendschapLangzaam bereikte het geluid van zingende vogels en ruisende bladeren de grote bruine oren van Beer. Vanuit zijn slaapplek diep in de grot opende hij voorzichtig zijn ogen en keek om zich heen. Bij het zien van het felle daglicht dat door de opening van de grot naar binnen viel, kneep hij zijn ogen tot spleetjes. Een zonnestraal scheen naar binnen. Enkele spinnenwebdraden glinsterden in het licht, terwijl het stof door de wind opdwarrelde en in het zonlicht zichtbaar werd. Het stof bereikte zijn zwarte neus en al kriebelend vond het zich een weg naar binnen. Hij kon de onweerstaanbare drang om te niezen niet weerstaan. De echo ervan klonk tegen de rotswand omhoog. Beer geeuwde nog eens luidruchtig en rekte zich poot voor poot uit. Een luide grom ontsnapte aan zijn keel, gevolgd door borrelende geluiden vanuit zijn maag.
Beer stond op en schudde zijn langharige donkerbruine vacht uit. Het stof vloog alle kanten op. Toen zijn grote voetzolen de bodem van de grot raakten, prikten de kleine steentjes hem voorzichtig verder wakker. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen