€ 10,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Onbezonnen

Vera Lundi • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Lundi’s authentieke en bijzondere manuscript maakte diepe indruk op ons. Met groot inlevingsvermogen en een heldere schrijfstijl creëert Lundi een aangrijpend, spannend verhaal, met een verassend plot.’ - Agemo - ‘Met haar vlotte pen weet Lundi de lezer op het puntje van de stoel te krijgen, te choqueren, de spanning hoog te houden en de lezer mee te slepen naar de duistere krochten van de ziel. Wraak krijgt een volledig nieuwe betekenis.’ - Melissa Skaye - ‘Angst, verbazing en leugens wisselen elkaar in een hoog tempo af in deze onwaarschijnlijk spannende en emotioneel beladen thriller. Vera Lundi heeft met 'Onbezonnen' een ijzersterk verhaal geschreven dat geen enkel weldenkend mens zomaar naast zich neer zal kunnen leggen. Liefde kan verstikkend zijn, maar wraak zelfs dodelijk.’ - Patrice van Trigt - Leesclub ‘De Perfecte Buren’ -

  Roy Peters wordt zinloos vermoord. Zijn vrouw Monica blijft achter met twee kleuters. De tijd staat stil. Het enige dat haar op de been houdt, zijn haar twee dochters. Acht jaar later beseft Monica dat het leven ongemerkt is doorgegaan.

  Door een bericht dat ze onder ogen krijgt, wordt de woede die ze voor de dader voelt aangewakkerd tot een onmetelijke haat. Ze heeft nog maar één doel. De moordenaar moet lijden, zoals zij al jaren doet. Om haar daden te rechtvaardigen wikkelt Monica zich in een web van leugens.

  Er is geen weg terug!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 149mm x 211mm
  Aantal pagina's : 271
  Uitgeverij : Agemo Uitgeverij
  ISBN : 9789082137057
  Datum publicatie : 11-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 10,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen