€ 22,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Onder één hoed gevangen

Ingrid Wolters-Benders • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In het hartverwarmende verhalenboek Onder één hoed gevangen neemt Ingrid Wolters-Benders (november 1940) je mee op een reis door haar kleurrijke leven. Als jong meisje groeide Ingrid op in Duitsland, dichtbij de grens, waarna de liefde haar naar Nederland voerde.
  Gedurende haar lange leven heeft Ingrid een schat aan ervaringen opgedaan, van ontroerende ontmoetingen tot hilarische situaties. In dit boek deelt ze niet alleen haar eigen meest memorabele verhalen, maar ook die van andere mensen. Alle vertelsels zijn doordrenkt van wijsheid, humor en een diepgaande liefde voor het leven. Van het navigeren door de Nederlandse gewoonten tot het koesteren van vriendschappen die de tand des tijds hebben doorstaan, Ingrids verhalen zijn een viering van veerkracht, vriendschap en de schoonheid van het alledaagse.
  Door haar authentieke stem en levendige vertelstijl weet Ingrid de harten van haar lezers te raken en tegelijkertijd een glimlach op hun gezicht te toveren. Onder één hoed gevangen is een eerbetoon aan de kracht van herinneringen en de onschatbare waarde van het delen van onze levensverhalen, ongeacht waar we ons bevinden in de wereld. Dit boek zal niet alleen liefhebbers van autobiografieën aanspreken, maar ook iedereen die houdt van een goed verteld verhaal doordrenkt met menselijkheid en warmte.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 215mm
  Aantal pagina's : 188
  Uitgeverij : I. Wolters-Benders
  ISBN : 9789464818345
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  26-05-2024
  Leuk en vlot om te lezen. Uit het leven gegrepen.
  Het is altijd mooi als mensen hun ‘echte verhalen’ delen. Uit het leven gegrepen.. Je leert altijd iets van de levensverhalen van een ander. Bijvoorbeeld als reflectie, of om te kunnen relativeren. Zo ook van dit boek. Als extraatje, het speelt zich af bij ons in de omgeving. Vandaar dat ik veel kan herkennen. Vlot en heel leuk boek om te lezen.


  Geplaatst door uit Venlo , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  02-04-2024
  Uitnodigend
  Het boek is geestig en pakkend geschreven. Het boek is makkelijk te lezen, de verhalen zijn kort. Ingrid is een echte verhalenvertelster. Ik kom uit Venlo en herken veel uit de omgeving.


  Geplaatst door uit Veno , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen