€ 12,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Onderstroom

Vera Maris • Boek • paperback

 • Samenvatting
  ‘Ik kan er gewoon zo niet tegen dat je tegen me liegt! Waarom lieg je?’

  Adé wordt door haar beste vriendin Nin uitgedaagd om te gaan praten met de knappe nieuwe barman van de havenclub. Wanneer de liefde tussen Adé en barman Rafael opbloeit, gebeuren er onverwachte dingen die de vriendschap met Nin onder druk zetten. Voor wie kiest Adé?

  Tijdens de minor Creatief Schrijven van Fontys Hogeschool Journalistiek heeft Vera Maris de kans gekregen om haar eerste eigen boek te schrijven. Ze heeft dit met beide handen aangepakt met Onderstroom als resultaat.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 64
  Uitgeverij : Vera Maris
  ISBN : 9789464068863
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 4 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  08-11-2022
  Heerlijk meeslepend verhaal!
  Een ware page-turner die je vanaf de eerste bladzijde laat onderdompelen in het doen en denken van Adé. Met een tweede verhaallijn wordt de nodige spanning toegevoegd, en krijgt het verhaal een spannende twist. Zeker een aanrader!

     Meeslepend verhaal

  Geplaatst door uit Limburg , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  18-08-2021
  Aanrader
  Heb het verhaal net uit, dit is een aanrader. Onderstroom is een verhaal dat eigenlijk heel gewoon begint. Het volgende hoofdstuk wordt de sfeer meteen een stuk grimmiger met de tweede verhaallijn.. Heel mooi hoe de omgeving in iedere scene omschreven wordt, wat helpt met inleven. Must read, let's go!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  10-07-2021
  Heerlijke thriller
  Dit boek zal je aandacht van begin tot eind vasthouden, en het leest zo weg. Ik zou dit zeker aanbevelen!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  25-06-2021
  Een echte pageturner!
  Ik heb Onderstroom in één keer uitgelezen. Als je eenmaal begint, wil je niet meer stoppen met lezen. Ontzettend spannend en een plot dat ik totaal niet aan zag komen!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 12,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De golven van de Maas slaan zacht op de keien. Ze ontstaan door de voorbijvarende boten die terugkeren naar hun plekje in de haven. Met mijn ogen dicht luister ik ernaar. De zon verwarmt mijn donkerblonde haren en het lange gras kietelt mijn voeten. Wanneer ik mijn ogen open, moet ik wennen aan het licht. Nin zit naast me, zij is ook aan het genieten van deze rust. We komen hier zo vaak maar het verveelt nooit. Ik leg mijn hoofd op haar schouder waardoor ook zij haar ogen opent.
‘Zullen we even gaan zwemmen, Adje?’
‘Je leest mijn gedachte.’
We rapen onze spullen bij elkaar en lopen langs de zonnende mensen. De geur van verse frietjes komt ons tegemoet. Waarschijnlijk hebben ze expres de kluisjes van het zwembad zo dicht naast het restaurant geplaatst want wie wil er nou niet bij deze geur direct naar binnen lopen en tien puntzakken bestellen? Nin en ik hebben de traditie om vlak voor we naar huis gaan nog even te eten. We hoeven elkaar dan alleen maar aan te kijken en we weten wat we bedoelen.
Ik prop het jurkje dat ik over mijn bikini aanhad in mijn kluisje en loop richting de douches. We schreeuwen het beide uit wanneer het ijskoude water over ons lichaam heen klettert. Het is beter om hier gelijk in shock te raken dan om eerst het bad in te gaan. Wanneer je meteen de trap af loopt het water in, moet je op iedere trede stilstaan om te wennen aan de kou die steeds net een ander stukje huid bevriest. Op onze tenen sprinten we over de bloedhete tegels naar het water en vestigen we op ons vaste plekje in de hoek van het bad. Het water voelt heerlijk verfrissend aan.
‘Zo, nu zijn we allebei goed wakker. De gezelligheid kan beginnen. Toch?’ Nin kijkt me vragend aan terwijl ze haar lange haren in een knot propt. Al sinds ik haar ken, ben ik jaloers dat mijn haar niet zó lang kan groeien.
‘Ja, laat de zomer maar komen.’ ×
SERVICE
Contact
 
Vragen