Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 41,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Onderzoeksjournalistiek

Luuk Sengers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Flaptekst:
  Onmisbare bagage voor journalisten en schrijvers van non-fictie die hun researchcapaciteiten willen verbeteren.

  Buiten de gebaande paden gaan en dingen ontdekken die nog niemand eerder heeft beschreven. Is dat niet de droom van elke onderzoekende journalist? Dit boek 'Onderzoeksjournalistiek' licht alle fasen door: van een ijzersterk onderwerp tot een levendig verhaal en dat zonder belangrijke bronnen over het hoofd te zien. Elke stap wordt bovendien voorzien van tips en praktijkvoorbeelden uit Vlaanderen en Nederland.
  Het is zowel een leesboek ter inspiratie als een naslagwerk in iedere fase van het journalistieke onderzoek. Mensen zijn altijd geïnteresseerd in goede verhalen. Met Onderzoeksjournalistiek wil de auteur de kunst van het vertellen van een verhaal opnieuw een centrale plaats laten innemen op de journalistieke redacties.
  Het boek is niet alleen interessant voor de pure onderzoeksjournalist, maar voor elke journalist. De gepresenteerde methode is immers heel bruikbaar voor journalisten die hun aandacht moeten verdelen tussen dagelijkse berichtgeving op de redactie en langetermijnachtergrondverhalen. Nooit eerder bracht iemand zoveel klassieke en moderne technieken bijeen.
  Met bijdragen van Roger Vleugels, Mark Hunter, Henk van Ess, Wim Criel, Peter Verweij, Marcus Geers, Michaël Opgenhaffen, Jeroen Smit, Marleen Teugels, Eric Hennekam en Margo Smit.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 238mm
  Aantal pagina's : 336
  Uitgeverij : AUP Educatief
  ISBN : 9789081489218
  Datum publicatie : 11-2009
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 41,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

5-7 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen