Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 33,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Onroerende leasing als financieringstechniek

Nicolas Mertens • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De financiering van vastgoedprojecten via een onroerende btw-lease biedt heel wat optimalisatiemogelijkheden.

  In dit boek worden de btw-lease en de sale-and-lease-back geanalyseerd vanuit economisch perspectief. Hoe financiert men best een investering in vastgoed (kantoren, handelsruimte, …)? Wat bij investeringen door openbare besturen? Beantwoordt een sale-andlease-back aan de voorwaarden om van een btw-lease met recht op aftrek van de voorbelasting te genieten?

  Aan de hand van een overzicht van de rechtsleer, rechtspraak en administratieve standpunten worden de voorwaarden waaraan een btw-lease dient te voldoen in detail geanalyseerd.

  Ook de alternatieven voor onroerende btw-leases en in het bijzonder het optioneel verhuren mét btw komen aan bod. Ten slotte worden de resultaten van een internationale studie besproken inzake de determinanten van de hoogte van huurprijzen bij verhuur van kantoorgebouwen.

  Nicolas Mertens is master in de toegepaste economische wetenschappen. Zijn interesse en specialiteit liggen in het domein van de bedrijfsfinanciering. De vastgoedsector en de projectfinanciering behoren tot zijn bijzondere interessesfeer.

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 161mm x 241mm
  Aantal pagina's : 101
  Uitgeverij : Maklu Uitgevers N.V.
  ISBN : 9789046610640
  Datum publicatie : 08-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 33,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen