€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ontdekkingsreis naar Evia

Marieke Smit • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Nadat wij de bekendste plekken op Griekenland hadden gezien hadden wij nog maar een droom. Het onontdekte Evia. Links van Athene, een uurtje rijden en dan een brug over om op het eiland Evia te komen.
  Evia, aan de ene kant bevat het alles wat de moderne mens wil, aan de andere kant vind je hier nog het echte Griekse eilandleven.

  Evia is Griekenland in het klein.
  Monniksrobben, heetwaterbronnen, marmerhoeves, kloosters, geiten en schapenherders en eten waar nog geen concessies aan gedaan zijn voor de buitenlandse tourist.
  Een rondrit over Evia geeft je genoeg te zien en te beleven.

  Marieke Smit
  Gwen Wulp
  Fred Wulp
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 93
  Uitgeverij : marieke smit
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 07-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ontdekkingsreis naar Evia. Al jaren stond het op ons verlanglijstje: Evia. Meteora-kloosters, Delphi, Monemvasia, Olympia, Kreta, Rhodos, Samos, Athene, alle bekende plekken van Griekenland hebben wij al zo’n beetje gezien. Niet alleen de bekende plekken maar vooral de onbekende plekken trekken onze aandacht. Liever gaan we naar een dorpje waar niemand een woord buiten de deur spreekt, waar we met handen en voeten en een paar Griekse woordjes onze weg moeten vinden. Waar we spontaan een paar perziken in onze hand geduwd krijgen. Waar we op een terras zitten en er een oud vrouwtje langs komt met zelfgemaakte Griekse oliebollen. Of we even willen proeven? Waar de eigenaar van de plaatselijke super de deuren van de winkel sluit, om ons tijdens een regenbui met de auto naar ons appartement te brengen. Want dat is het echte Griekenland. Echte hartelijkheid. Waar je echt Grieks kan eten. Waar je echt welkom bent en men echt geïnteresseerd in je is. Dat deel van Griekenland is zo veel mooier dan alle beroemde plekken bij elkaar. En dus wilden we naar Evia. Maar omdat de toeristen de weg naar Evia nog niet gevonden hebben bestaan er nog weinig reisgidsen. Laat staan een Nederlandstalige reisgids. Dan zit er maar een ding op: we schrijven onze eigen gids. Maanden vooraf aan de reis zoeken we op internet. Overal vinden we kleine stukjes informatie. Vaak in andere talen dus moesten we gaan vertalen. Zoeken, vertalen en schrijven. Maar het belangrijkste komt nog. We moeten gaan uitzoeken of de informatie klopt. Tijdens de vakantie zullen we ons boek gaan aanvullen. Met plaatsnamen. Met straatnamen. Met openingstijden. Met onze eigen foto’s. En met ons persoonlijke reisverslag. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen