€ 11,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ontvlambare vingers

C. Boudry • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Een handleiding om te verdwalen lijkt een tegenstelling. Handleidingen en gidsen moeten de onwetende reiziger helpen om via een uitgestippelde route te ontdekken wat anderen als belangrijk beschouwen. Ontvlambare vingers daagt de lezer juist uit de bekende paden te verlaten.
  Volgens auteurs Caroline Boudry en Herwig De Weerdt scheppen kinderen zelf een omgeving waarin zij zich goed voelen en kunnen groeien. Hun dagelijkse creƫren vergelijken ze dan ook met de passie van kunstenaars. Net zoals kinderen benaderen zij het alledaagse met verwondering. Dit boek inspireert de lezer om hierin mee te gaan.
  Ontvlambare vingers is bedoeld voor iedereen die geboeid is door kinderen, als professional en ouder. Het boek en de dvd willen het vuur in hen aanwakkeren met woord, beeld, muziek en dans.

  Caroline Boudry is onder meer auteur van Gepeuter en Spiegeltje, spiegeltje, twee basiswerken over kunstzinnig werken met kinderen en respectvol omgaan met diversiteit.
  Herwig De Weerdt is bekend als theatermaker, acteur, verhalenverteller en schrijver. Voor het Vlaams Expertisecentrum opvoeding en kinderopvang VBJK werkte hij als artistiek medewerker mee aan vernieuwende initiatieven voor kinderen en begeleiders.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 186mm x 189mm
  Aantal pagina's : 192
  Uitgeverij : SWP, Uitgeverij B.V.
  ISBN : 9789066659339
  Datum publicatie : 03-2008
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 11,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen