Voorverkoop Verwachte verzenddatum 01-08-2019

×

€ 34,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ontwikkelingspsychologie voor Zorg en Welzijn

Diversiteit binnen de menselijke ontwikkeling

Anne Luiten & Peter Wurschy • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Met Ontwikkelingspsychologie voor Zorg en Welzijn heeft u een uniek studieboek in handen. Het biedt informatie over de menselijke ontwikkeling en gaat daarnaast specifiek in op cliënten met een beperking, bij wie de ontwikkeling anders verloopt.

  De lezer, student of professional in de zorg krijgt een compleet beeld van hoe de ontwikkeling anders dan gebruikelijk kan verlopen, omdat zowel theoretische als praktische informatie steeds gecombineerd wordt. Alleen met de juiste kennis kunnen cliënten die zorg nodig hebben, op een goede manier begeleid worden, en dat is het uiteindelijke doel van dit boek. De vele praktijkvoorbeelden geven richting bij het inschatten van en handelen tijdens cliëntsituaties die als moeilijk of uitdagend kunnen worden ervaren.

  Dit boek is tot stand gekomen met dank aan professionals, psychologen en orthopedagogen van zorginstellingen en instanties uit de beroepspraktijk zoals Cordaan, Bartiméus, Ons Tweede Thuis, Rutgers Kenniscentrum Seksualiteit en de Vrije Universiteit Amsterdam. Het boek levert precies die kennis waar de beroepspraktijk om vraagt, en is daarom een uitstekende bron van informatie.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 312
  Uitgeverij : A&P Publishing
  ISBN : 9789082998771
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  21-09-2019
  Waardevol overzicht
  De ontwikkeling van de mens, is bekend. Baby, peuter, kleuter, schoolkind, ga zo maar door. Dit boek geeft ook aandacht aan deze ontwikkeling tot en met de oudere mens, maar biedt veel meer dan dat. Het gaat vooral - diep, en met veel verhelderende casussen - in op mensen bij wie de ontwikkeling een beetje anders verloopt. Of heel erg anders, of zelfs stagneert. De auteurs hebben gekozen voor een overzichtelijke, praktische en professionele (en dus een niet al te ingewikkelde medische- ) benadering van de problematiek die zorgverleners tegenkomen bij mensen van wie de kalenderleeftijd niet matcht met hoe ze functioneren. Door de praktische benadering van de problematiek een heel fijn boek voor iedereen die hier meer over wil weten, en een bijzonder prettig studieboek voor zorgverleners in opleiding, beginnende zorgverleners en zij die graag een naslagwerk bij de hand willen hebben.

     heldere opzet
     veel informatie dor de casussen

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 34,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarVoorverkoop
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen