€ 12,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Onze EBI

Olaf Knook • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Onze EBI is een aangrijpende en meeslepende thriller over misdaad en actie met vele raadsels, maar ook een verhaal over de altijd sterke liefde van ouder naar kind.

  Ex-gedetineerden Michael Dekkers en Laurens de Vries bereiden zich voor op een ontvoering en bouwen een martelcontainer. Ze jagen op het laatste puzzelstukje terwijl rechercheur Willem van Laarhoven ze op het spoort komt.

  Voor zijn team stapelen de onopgeloste zaken zich op en neemt de druk toe. Grijpt Willem de criminelen of ziet hij alles uit zijn handen glippen?

  Realiteit en fictie lopen in dit werk door elkaar heen. De personages en gebeurtenissen in dit verhaal zijn op geen enkele manier bedoeld om te verwijzen naar personen en gebeurtenissen rondom de martelcontainer die in de zomer van 2020 ontdekt is in Wouwse Plantage.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 90
  Uitgeverij : Olaf Knook
  ISBN : 9789464065466
  Datum publicatie : 01-2021
 • Inhoudsopgave
  Ieder hoofdstuk wordt aangeduid met een datum en tijdstip.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

‘Ze heeft weer een kind uitgepoept.’
Michael sloeg op het stuur. ‘Alweer?’
‘Alweer’, zuchtte Laurens.
Het stoplicht sprong op groen en Michael Dekkers vertrok met slippende banden richting volle maan. De eerste sneeuw van deze winter was gevallen, gelukkig was deze terreinwagen gemaakt voor zulke omstandigheden. De Range Rover was zijn lust en leven. Tussen twee boerderijen gooide hij het stuur om, een verlaten polderweg in. Geen lantaarnpalen, geen huizen, niks dat ook maar een beetje licht gaf. Het grootlicht van de SUV schoot aan. Een lange weg volgde, met lege sloten en hoog graan langs de flanken. In de kofferbak rommelde van alles.
Michael stak zijn hand uit naar de radio en veranderde van kanaal. Hij kreeg oorpijn van al die slechte rappers en gillende popsterren. Duurt te lang van Davina Michelle stond al weken op nummer één. Het enige dat te lang duurde, was dit lied. Overdreven drama van de hoogste plank. Nieuwe zangstemmen klonken uit de speakers. ‘Had to have high, high hopes for a living’. Nee. ‘Thank you, next’. Volgende. ‘I’ll be riding shotgun underneath the-‘. Serieus? Waar was die goeie ouwe tijd gebleven zonder al die ziekteverwekkende muziek. En daar was dan de stem van Bon Scott: ‘I’m on the hiiiiiighway to hell!’ Perfect. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen