€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 12,95

Onze reis door de medische wereld van IVF

Tatiana Veenstra-Heyden • Boek • paperback

 • Samenvatting

  Het boek ‘Onze reis door de medische wereld van IVF’ is een persoonlijk boek. Het gaat over de weg die wij hebben bewandeld om een kindje te mogen krijgen.

  Dat is voor velen een kwestie van nemen, maar voor ons een wonder. In eerste instantie schreef ik het boek voor mijzelf, bedoeld als dagboek. Puur om mijn emoties op papier te zetten. Het was een zwaar traject, met vallen en opstaan.

  Deze strijd hebben wij alleen gestreden, zonder onze familieleden. Wij gunden hen niet het verdriet dat wij hebben meegemaakt. Maar nu alles achter de rug is, willen wij het verhaal met iedereen delen die interesse heeft, en voor de mensen die van een afstand moesten toekijken.  

   

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 239
  Uitgeverij : Tatiana Veenstra-Heyden
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 04-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,8 uit 5 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  18-05-2012
  Een indrukwekkend, ontroerend en pakkend verhaal! in 1 x uigelezen.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  14-05-2012
  Indrukwekkend, goede time impressie over het wel en wee van IVF, verhelderend en leest gemakkelijk weg. Aanrader voor een ieder die nog een beslissing moet nemen omtrend IVF.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  06-05-2012
  De lange reis voor/door en na de medische wereld van IVF is ontzettend moeilijk voor jullie geweest, daarom alle respect voor het schrijven van je boek. Met het schrijven van dit boek heb je familie, vrienden en derden een goed inzicht gegeven wat jullie hebben moeten doormaken voordat jullie echt konden genieten van jullie kleine wonder. Verder heb je het informatief gemaakt voor degenen die het e.e.a. niet wisten. Ik zal je boek zeker nog een keer lezen, ben ontzetten trots, je/jullie hebben laten zien dat alles mogelijk is als je er voor vecht...!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  26-04-2012
  ik vond het boek erg mooi en aangrijpend, heb het ook in 1 keer uitgelezen omdat ik het niet weg kon leggen. Ik zal het zeker nog eens vaker uit de kast gaan pakken om het te lezen. het is een boeiend verhaal en een hoop informatie in een bundel een echte aanrader zou ik zeggen. Petje af voor de schrijfster.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  25-04-2012
  het is een geweldig mooi boek en zeker een aanrader ik kon het boek niet wegleggen ,het moest in een keer uit ik heb flink wat traantjes weggepinkt nu ben ik het voor de tweede keer aan het lezen om het nog wat dieper tot mij te door te laten dringen ik heb honderden boeken gelezen maar deze heeft mij het meeste geraakt


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De verzorgers vertellen ons wel over haar dipjes, maar om het zelf te zien is hartverscheurend. Haar adem stopt en haar buikje gaat niet meer op en neer. Ik had het er erg moeilijk mee en begon te huilen. Ik voelde me schuldig. Waarom was ik niet sterk genoeg om haar de volle 9 maanden bij me te dragen. Ik legde mijn hand op haar hoofdje en op dat moment legde ze haar kleine handje op de mijne, alsof ze wilde zeggen: ... ... 'Alles komt goed mama!'

×
SERVICE
Contact
 
Vragen