Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 16,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Onzichtbare wonden doen het meest pijn

Marina Schrijvers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Schrikbarend dat in de tegenwoordige tijd , per dag vijf mensen een einde maken aan hun leven. Ik ben er van overtuigd, ook als deskundige, dat in de meeste gevallen dit vermijdbaar is. Bij deze personen spelen zoveel dingen, dat wanneer er meer openheid komt, waar iemand mee zit of wat hen overkomen is, er een manier is om deze mensen te helpen.
  Daarbij is het belangrijk om het bespreekbaar te maken maar zo dat het voor jouw veilig en vertrouwd voelt. In dit boekje deel ik ook mijn ervaringen en het moment, waar ik het leven niet meer zag zitten. Ik wilde niet dood maar ik wilde dat alles wat ik voelde de pijn, verdriet, boosheid teleurstellingen, , het misbruik en mishandeling uit mijn leven zouden verdwijnen. Ik wilde dat die pijn ophield te bestaan.
  Ik hoop met dit boekje meer openheid te creëren zodat jij weet, dat jij er niet alleen in staat.
  Marina Schrijvers
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 123
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463451796
  Datum publicatie : 08-2017
 • Inhoudsopgave
  Oordelen en veroordelen wat mensen kunnen hebben over een ander
  Wat kan dit doen met een ander, wanneer die beoordeeld word?
  Waarom vertoont iemand ander gedrag, wat is hiervan de rede?
  Welk beeld heb je over jezelf?
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Beoordelen, daar zijn wel heel goed in! We horen een verhaal en we trekken al meteen een conclusie. We weten het beter, zouden het anders doen, want als je het doet zoals ik het zeg, dán pas ben je goed bezig!
Je ziet iemand die dik is en je weet het zeker, die zal vast ongezond eten. Laten we ons nog even voor de geest halen toen Suzan Boyle op de televisie kwam. Ze kwam binnen en het hele publiek, inclusief de juryleden, zag je kijken. Op het moment dat ze vertelde wie ze was, en wat ze wilde gaan doen, schoten we bijna allemaal in de lach. We wisten het zeker! Ze zou gaan floppen, maar toen ze haar mond opendeed en begon met zingen was iedereen sprakeloos. Ze klapten en gingen staan voor haar. Hoe vaak hebben we dit nu al inmiddels gehad met een ander, dat we dachten, dit kan niks worden, die? Nee hoor, geloof er niks van, om vervolgens luid klappend met staande ovatie hem of haar te omarmen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen