€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Op Avontuur in het Kinderrijk

DEEL 2

Opa en Oma Puntneus • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Deze geweldige verhalenbundel bestaat uit 12 grappige, meeslepende en toch leerzame avonturen waarmee elk kind wil opgroeien.

  Verhaal 1: Appel en Tim, Een onvergetelijke reis van vriendschap en avontuur.
  Beleef de ontroerende en hartverwarmende reis van Tim en zijn ongewone huisdier, Appel, in dit verhaal over vriendschap en avontuur. Volg het duo op hun tochten naar verre en exotische plaatsen en ontdek hoe ze door hun liefde en trouw elkaar door dik en dun blijven steunen. Laat je meevoeren door de kracht van liefde en vriendschap en word geïnspireerd door het verhaal van Tim en zijn Appel. Dit verhaal zal voor altijd een blijvende herinnering zijn aan de waarde van onvoorwaardelijke liefde en echte vriendschap.

  Verhaal 2: De avonturen van Mei Ling, een zoektocht naar wijsheid en schatten.
  Stap in de wondere wereld van Mei Ling, een jonge avonturier die op zoek gaat naar wijsheid en schatten in het oude China. Samen met haar nieuwe vriend, de oude man uit de grot, ontdekt Mei Ling de geheimen van het bos achter haar huis. Van raadsels oplossen tot het navigeren door een doolhof van rotsen en beekjes, Mei Ling staat voor talloze uitdagingen tijdens haar zoektocht naar kennis. Lach en leer mee met Mei Ling terwijl ze door de wereld reist vol met avontuur, vriendschap en ontdekkingen. " De avonturen van Mei Ling: een zoektocht naar wijsheid en schatten" is een verhaal voor jong en oud dat je inspireert en vermaakt."

  Verhaal 3: De grote spruitjes ontsnapping.
  Een groep heerlijke groene spruitjes heeft genoeg van hun bestemming om geplukt en opgegeten te worden. Ze ontsnappen naar het Grote Groene Woud waar ze in vrijheid en vrede kunnen leven zonder angst. Na een avontuurlijke reis per boerenboot bereiken ze hun nieuwe thuis en beginnen ze een nieuw leven vol hoop en geluk. Laat je meevoeren op hun emotionele reis en ervaar de bevrijding van vrijheid.

  Verhaal 4: De Heldin die de letter R redde.
  In een wereld waar de letter "r" opeens verdwenen is, zorgt dit voor veel verwarring onder de bevolking. Maar één slimme jonge meid, Lina, besluit het raadsel van de verdwenen letter op te lossen. Ze ontdekt dat de letter is gestolen door een boze tovenaar en gaat op een spannend avontuur om de tovenaar te verslaan en de letter terug te krijgen. Met haar vastberadenheid en slimheid, weet Lina het gevecht tussen haar en de tovenaar te winnen. Maar dit is geen gewoon gevecht, want Lina moet ook haar slimmigheid en listigheid gebruiken om de overwinning te behalen. Word meegezogen in het avontuur van Lina en ontdek hoe ze de letter "r" redt en wordt opgenomen in de geschiedenis als de heldin van het land. "De Heldin die de Letter R Redde" is een inspirerend en avontuurlijk verhaal vol met uitdagingen en overwinningen, speciaal voor kinderen.

  Verhaal 5: De magische sjaal van Tante Lulu.
  “De magische sjaal van Tante Lulu” is een verhaal over Tante Lulu en haar man die opgroeiden in een klein dorpje waar ze veel buiten speelden en dingen ontdekten. Haar man was altijd al geïnteresseerd in avontuur en werd uiteindelijk een beroemde avonturier, maar verdween op een van zijn verre reizen. Tante Lulu verwerkte haar verdriet door te breien en maakte een 153 km lange magische sjaal vol met haar liefde, verhalen en warmte voor haar man. Word deel van Tante Lulu's emotionele reis terwijl ze haar man zoekt en haar verdriet verwerkt.

  Verhaal 6: De toverpannenkoeken van Tim.
  Ontdek de magische wereld van pannenkoeken met 'De Toverpannenkoeken van Tim'. Tim was altijd geïnteresseerd in koken, maar moest hard werken om zijn familie te onderhouden. Tot hij zich aanmeldde voor een wedstrijd voor leerling-koks en won. Als prijs kreeg hij een stage bij een tovenaar in een pannenkoekenrestaurant en leerde hij over de bijzondere toverpannenkoeken. De Toverpannenkoek van Wijsheid is een van deze toverpannenkoeken en geeft onuitputtelijke wijsheid en begrip. Maak deze pannenkoek zelf met het recept en ontdek de magische krachten.

  Verhaal 7: Felix, de Avontuurlijke Huiskat.
  Felix, de Avontuurlijke Huiskat, beleeft het éne avontuur na het andere vanaf de comfortabele plek achter zijn huiskamerraam. Van de diepe oceaan tot ver in de ruimte, Felix' nieuwsgierigheid leidt hem naar verborgen schatten en onverwachte avonturen. Volg hem op zijn reis terwijl hij uitdagende situaties overwint, nieuwe werelden ontdekt en avontuur na avontuur beleeft. Laat je meenemen op een onvergetelijke reis vol actie, avontuur en nieuwsgierigheid in dit verrukkelijke verhaal over een onverschrokken huiskat.

  Verhaal 8: Het verhaal van Maria en de uil.
  Maria gaat elke dag op zoek naar de mooiste bloemen in het bos, maar op een dag hoort ze een vreemd geluid en ontmoet ze een uil die hulp nodig heeft. Maria verzorgt de uil en ze worden onwaarschijnlijke vrienden die avonturen belevend in het bos. Wanneer ze op reis gaan naar de verre bergen om de watervallen te zien, beschermen ze de natuur tegen een aanvallende beer en worden ze gezien als helden. Maria en de uil zijn vrienden voor altijd en hun verhaal wordt door de dieren doorverteld als een verhaal over vriendschap en moed.

  Verhaal 9: Iedereen viert zomaar feest.
  Verveling was niet aan de orde toen een groep vrienden besloot een onverwachts feest te houden. Maar het regelen hiervan bleek moeilijker dan verwacht. Cliffie, een van de vrienden, besloot zelf de taart te bakken en regelt alles verder tot aan het inhuren van een DJ. Maar de hoge kosten en het gebrek aan hulp van zijn vrienden zorgen ervoor dat Cliffie zijn verdiende ijsje op het strand moet laten schieten. Maar op de dag van het feest zijn ze het al snel vergeten, ze genieten van de taart, muziek, spelletjes en de gezelligheid. Cliffie had zich geen betere manier kunnen wensen om zijn zomer door te brengen en was blij dat hij het feest georganiseerd had. "Een feest zonder reden is het leukste feest," besluit Cliffie. Maar voortaan besluiten ze om samen de kosten en de verantwoordelijkheden te verdelen, zodat niemand meer alleen opdraait voor de kosten en het werk. En daarmee begint een nieuwe traditie, namelijk het organiseren van feesten zonder specifieke reden, of simpelweg een "zomaar feest."

  Verhaal 10: Kolos, mijn allergrootste vriend.
  Ontdek de verrassende wereld van Kolos, de reus die te groot was voor de achtbaan. In dit hartverwarmende kinderverhaal vol avontuur, leert Kolos dat groot zijn geweldig kan zijn en dat hij zijn krachten kan gebruiken om anderen te helpen. Volg Kolos op zijn reis om het populairste kind op het speelterrein te worden en om een held te worden voor zijn vrienden. Laat u meevoeren door zijn verhaal en ervaar zelf wat het betekent om groot en speciaal te zijn in " Kolos, mijn allergrootste vriend.

  Verhaal 11: Lila, het meisje dat astronaut werd en bijzondere werelden ontdekte.
  Volg Lila, een 7-jarig meisje met een grote passie voor het ontdekken van de ruimte. Word meegezogen op haar avontuur als astronaut en ontdek samen met haar bijzondere werelden. Van het oplossen van noodgevallen tot het ontdekken van geheime grotten, Lila toont haar moed en vastberadenheid terwijl ze haar dromen najaagt. Dit verhaal inspireert kinderen om hun angsten te overwinnen en te laten zien hoe ze anderen kunnen helpen in nood. "Lila, het meisje dat astronaut werd en bijzondere werelden ontdekte" is een onvergetelijke reis vol avontuur en ontdekking.

  Verhaal 12: Reinier en de Achterstevoren Wereld, Een Verkeerdom Avontuur.
  Stap mee in de wereld van Reinier, een jongen die alles achterstevoren doet! Volg hem op zijn unieke en hilarische reis door een wereld waarin alles achterstevoren is. Van het omdraaien van zijn schoolroutine tot het ontdekken van nieuwe vrienden en avonturen, Reinier laat zien dat het leven nog steeds vol plezier kan zijn, zelfs als alles achterstevoren is. Ben je klaar voor een lach en een uniek verhaal? Lees dan "Reinier en de Achterstevoren Wereld: Een Verkeerdom Avontuur.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 110
  Uitgeverij : Uitgeverij Ik-Lust-Geen-Spruitjes
  ISBN : 9789464810257
  Datum publicatie : 01-2023
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave:
  Pagina 3: Appel en Tim: Een onvergetelijke reis van vriendschap en avontuur.
  Pagina 14: De Avonturen van Mei Ling: Een Zoektocht naar Wijsheid en Schatten.
  Pagina 20: De grote spruitjes ontsnapping: Een verhaal over vegetarische rebellie.
  Pagina 25: De Heldin die de Letter R Redde.
  Pagina 31: De magische sjaal van Tante Lulu.
  Pagina 40: De toverpannenkoeken van Tim.
  Pagina 46: Felix, de Avontuurlijke Huiskat: Van Huiskamerraam naar Wereldveroveraar.
  Pagina 62: Het verhaal van Maria en de uil.
  Pagina 66: Iedereen viert zomaar feest.
  Pagina 87: Kolos, mijn allergrootste vriend.
  Pagina 92: Lila, het meisje dat astronaut werd en bijzondere werelden ontdekte.
  Pagina 104: Reinier en de Achterstevoren Wereld: Een verkeerdom avontuur.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Er was eens een jongen genaamd Reinier. Reinier was een beetje anders dan andere kinderen. Hij deed alles achterstevoren! Als hij opstond, ging hij eerst naar bed. Als hij honger had, at hij eerst het toetje. En als hij naar school ging, liep hij achteruit.

Op een dag besloot Reinier om zijn achterstevoren gewoonten naar school mee te nemen. Toen hij bij de school aankwam, liep hij achteruit naar binnen en ging hij achterstevoren zijn klas in. De leraar kon niet begrijpen waarom Reinier zijn huiswerk niet had meegenomen, omdat hij het op zijn tafel had gelegd - maar achterstevoren!
Tijdens de les probeerde Reinier om alles achterstevoren op te schrijven, maar dat ging niet zo goed. Zijn aantekeningen waren helemaal verkeerd! Maar Reinier liet zich niet uit het veld slaan en bleef alles achterstevoren doen. Hij trok zelfs zijn jas achterstevoren aan!
Tijdens de lunchpauze ging Reinier achterstevoren naar buiten en at hij zijn lunch achterstevoren op. Hij begon met het beleg en eindigde met de boterham. Zijn vrienden keken verbaasd toe, maar Reinier vond het geweldig. Hij moest er zelfs achterstevoren van lachen, “AHAHAH!”
Tegen de tijd dat de dag op school voorbij was, was iedereen helemaal gewend aan Reiniers vreemde gewoonten. En wie weet, misschien ging Reinier wel helemaal niet achteruit, maar ging hij gewoon zijn eigen unieke gang!
Maar Reiniers achterstevoren avontuur was nog lang niet voorbij. Toen hij thuiskwam, besloot hij namelijk om alles achterstevoren te doen tijdens het avondeten. Hij begon met het toetje, at toen zijn hoofdgerecht en eindigde met het voorgerecht. Zijn ouders keken verbaasd toe, maar ze besloten om gewoon mee te gaan met de stroom.

Na het eten besloot Reinier om naar bed te gaan - maar niet voordat hij eerst opstond! Hij klom uit bed en sprong er weer in, klaar om te gaan slapen. Maar toen hij zijn ogen dicht deed, gebeurde er iets vreemds. Reinier werd wakker in een wereld waarin alles achterstevoren was!

In deze wereld liep hij vooruit naar achteren en leefde hij zijn leven van achteren naar voren. Reinier was verbaasd, maar hij besloot om het meeste uit zijn avontuur te halen. Hij ontmoette nieuwe vrienden en ontdekte nieuwe plaatsen, allemaal achterstevoren!
Maar uiteindelijk besefte Reinier dat hij naar huis wilde. Hij wilde terug naar zijn ouders en zijn oude leven. Dus hij ging op zoek naar een manier om terug te keren naar zijn oude wereld. Na veel avonturen en uitdagingen slaagde Reinier er uiteindelijk in om terug te keren naar zijn oude wereld. Dit was uiteindelijk makkelijker dan hij dacht, hij hoefde zich alleen maar om te draaien en vooruit te lopen.
Toen hij thuis aankwam, besloot hij om nooit meer alles achterstevoren te doen. Hij was dankbaar voor zijn avontuur, maar hij wilde gewoon zijn oude leven weer opnemen. En zo leefde Reinier gelukkig en lang nog - zonder zijn achterstevoren gewoonten! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen