€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Op Hartstocht

Thomas van den Berg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  - Ik deinsde achteruit, maar hij wist net op tijd, keihard in mijn neus te knijpen. Ik stond perplex en was me zeer bewust van het tot moes geknepen kraakbeen in mijn neus. Hij schreeuwde, rood van woede, "IK HEB JE NEUS! DAT VIND JE TOCH OOK NIET LEUK!" terwijl hij het topje van zijn duim kinderachtig tussen zijn middel- en wijsvinger had. Dit was het raarste gevecht waar ik in mijn leven deel van had uitgemaakt. Een omstander zou zeggen dat we aan het dollen waren, maar dit was sirieus. -

  Jordi is na een heftige gebeurtenis in een depressie beland en voelt dat het tijd is voor een radicale verandering. Hij besluit samen met zijn vriend, Quinten, drugs te proberen. Onder de invloed van XTC oppert hij het idee om een jaar lang, elke maand een andere drugs te proberen in een andere provincie. Alleen gaat dat niet zonder slag of stoot. Wat zal er volgen op het upper-festijn in Zuid-Holland? Trippen in de polder? Snuiven in het noorden?

  - A savage journey to the heart of the inner peace -
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 123
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463454452
  Datum publicatie : 08-2018
 • Inhoudsopgave
  Proloog 6

  1. XTC in Zuid-Holland 10

  2. 4-FMP in Noord-Holland 21

  3. Cocaïne in Utrecht 38

  4. Wiet in Drenthe 51

  5. Truffels in Zeeland 60

  6. Alcohol in Brabant 67

  7. MDMA in Friesland 75

  8. Ketamine in Groningen 83

  9. Paddo’s in Flevoland 92

  10. LSD in Overijssel 99

  11. Pep in Gelderland 110

  12. 2-CB in Limburg 116

  Epiloog 122
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het was donker buiten de club en er waren weinig mensen te zien in het zwakke licht van de straatlantaarns. Ze duwden me tegen een auto en ik was ondertussen woest.
“Ga je me in mijn reet neuken? Faggot!” schreeuwde ik. Ze schreeuwden iets naar me in de trant van: “Houd je bek dicht, anders doe ik dat zekah, grafhond!” Beide mannen duwden me tegen de grond en schopten me een paar keer in mijn maag. Het deed geen pijn. Die had de drank weggenomen. Maar het was ook niet fijn, want ik wilde weer lekker gaan. Plus Quinten zocht me waarschijnlijk. De beveiliger die ik twee minuten geleden nog stond te knuffelen pakte mijn jasje vast bij mijn borst en trok me ferm overeind. Met sissende, zachte toon sprak hij me dreigend toe.
“Ik maak je af as je nog een keer mij aanvalt, klootviool.” Hij zei het behoorlijk rustig en dat zette zijn dreigement kracht bij. Mijn gezicht trok hij dicht bij zijn gezicht zodat ik het wel goed kon horen. In plaats van verbouwereerd te zijn, was ik niet onder de indruk van zijn rede. Ik zag wel dat zijn wang er zacht uitzag en besloot er een kusje op te planten. Dit was geen bevordering voor de situatie en weer trapten ze op me in. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen