Wordt verwacht.

×

€ 20,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Op weg naar een gezonde stofwisseling – een eenvoudige routebeschrijving

Lothar Ursinus • Boek • paperback

 • Samenvatting
  We worden van alle kanten bestookt met adviezen over wat we het beste kunnen eten. Al die adviezen hebben een bezwaar: ze gaan over het eten, niet over de eter! Waarom dat juist belangrijk is, legt de gezondheidstherapeut Lothar Ursinus eenvoudig en helder uit. Je bloedgroep en stofwisselingstype bepalen voor jou, en voor jou alleen, wat de beste voeding is voor je stofwisseling. Want zuivel of een veganistisch dieet is niet voor iedereen geschikt.

  Ontdek welke voeding een te zware belasting vormt voor je lichaam, hoe voedselintoleranties en ontstekingen ontstaan, hoe die uiteindelijk kunnen leiden tot diabetes, arteriosclerose, dementie of auto-immuunziekten, en wat je kunt doen om je stofwisseling weer op gang te brengen. Voor een vitaal lichaam en een fitte geest!


  Lothar Ursinus behoort al meer dan 35 jaar tot de top onder de gezondheidstherapeuten. Hij is adviseur bij het door hem opgerichte Naturheilzentrum Alstertal in Hamburg en medeoprichter van het Labor für ganzheitliche Medizin. Hij heeft een systeem ontwikkeld waarmee de bloedwaarden die zijn verkregen na laboratoriumonderzoek holistisch kunnen worden geïnterpreteerd volgens de klassieke geneeskunst, natuurgeneeskunst en psychisch-mentale uitgangspunten. Hij geeft voorlichting over deze kennis aan therapeuten en artsen tijdens seminars en lezingen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : Niet bekend
  Aantal pagina's : 140
  Uitgeverij : Uitgeverij Akasha
  ISBN : 9789460152115
  Datum publicatie : 10-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen