€ 110,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Algemene chirurgie

Gerdine Strijkert-Visch • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Uitwerking van de pre-, per- en postoperatieve fase Operatie-indicatie en het doel van de operatie Veelvoorkomend specifiek instrumentarium

  Dit leerboek biedt inzicht in de theoretische en praktische aspecten van de Algemene Chirurgie, waaronder de gastro-intestinale, endocriene en oncologische chirurgie. De achtergrondinformatie en de beschreven pre-, per- en postoperatieve fasen van de ingrepen dienen als voorbereiding op de praktijk voor studenten-operatieassistenten en operatieassistenten die zich moeten bekwamen in een ingreep bij de Algemene chirurgie. Voor andere beroepen in de gezondheidszorg is het zeer geschikt als naslagwerk.
  Het boek is opgebouwd uit zes delen. Het eerste deel beschrijft de algemene principes enrichtlijnen van de Algemene Chirurgie. Dit deel vormt de basis van dit leerboek. De opvolgende vijf delen zijn in willekeurige volgorde en afzonderlijk van elkaar te lezen en te bestuderen. Deel II betreft endocriene chirurgie van de schildklier, bijschildklier en bijnier. Deel III bevat mamma-oncologische chirurgie. Deel IV beschrijft de huidige standaard voor de herniachirurgie. Deel V behandelt gastro-intestinale chirurgie, chirurgie van de overige buikorganen en bariatrischechirurgie. Deel VI biedt inzicht in veel gebruikt instrumentarium, beschreven per categorie.
  Nieuw in de zevende geheel herziene druk zijn de hoofdstukken; robotchirurgie, anastomose en bijschildklier. De mamma-oncologie is uitgebreid met de laatste ontwikkelingen en inzichten. De anatomische kennis is uitgebreider beschreven om meer inzicht te geven in het operatieverloop.Dit leerboek geeft tevens informatie over het voortraject op de diagnosestelling en operatie-indicatie en de voorbereiding van de patiënt op de operatie.Online is het complete boek, inclusief toetsen per hoofdstuk, beschikbaar.
  Algemene chirurgie is onderdeel van de reeks Operatieve zorg en technieken en is bestemd voor de opleiding tot operatieassistent. Naast het basisboek bestaat de reeks uit een aantal vervolgdelen, waarin de verschillende chirurgische specialismen worden behandeld. Deze reeks benadert de beroepsuitoefening van de operatieassistent zo dicht mogelijk, waarbij de gebruikte afbeeldingen de benaderingen onderbouwen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 168mm x 240mm
  Aantal pagina's : 543
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036827621
  Datum publicatie : 04-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 110,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen