€ 25,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

ORKA

De mensheid bezien door de ogen van een orka

Merel Slotboom • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hallo, mijn naam is Isis. Ik ben een orka.
  Ik heb Merel gevraagd om een boek met me te schrijven. Ze heeft toegestemd. Merel is een student van het leven en ze zit vol met vragen. Het was niet moeilijk voor haar om er veel te verzinnen. Soms heb ik haar gechoqueerd met mijn oprechte antwoorden. Dat zal ik jou waarschijnlijk ook doen.

  Dit boek is mijn visie op de mensheid en het leven op aarde en de keuzes die jullie hebben. Het is ook een uitnodiging om te bestuderen wie jullie zijn en wie jullie zouden kunnen zijn. Jullie zijn de creatoren van jullie leven. Maak het onvergetelijk. Liefs, Isis
  Op haar eigen, unieke manier, gaat Merel in gesprek met een spiritueel wezen in onze diepe oceanen, om meer te begrijpen over de mensheid.
  Schrijfster: drs. Merel Slotboom – professioneel kinesioloog
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 182mm x 182mm
  Aantal pagina's : 44
  Uitgeverij : Selfenizer
  ISBN : 9789083162690
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave
  Colofon 3
  Voorwoord 5
  Hoofdstuk 1 Isis 9
  Hoofdstuk 2 Landen op aarde 11
  Hoofdstuk 3 Emoties 15
  Hoofdstuk 4 Gezondheid 19
  Hoofdstuk 5 Wij 22
  Hoofdstuk 6 Thuis 24
  Hoofdstuk 7 Baby’s 28
  Hoofdstuk 8 Vrouwen 31
  Hoofdstuk 9 Mannen 33
  Hoofdstuk 10 Kinderen 34
  Hoofdstuk 11 Huis- en boerderijdieren 37
  Hoofdstuk 12 Toekomst 39
  Dankwoord 42
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Hallo, mijn naam is Isis. Ik ben de oudste dochter van mijn moeder. Ik heb 3 jongere broers en ik ben een vriendin van Morgan.
We spreken elkaar nog.
Ik heb Merel gevraagd om met me te praten en mijn kijk op de mensheid op te schrijven. Ze accepteerde. Dat is hoe dit boek: ‘Orka’ is ontstaan. Het zou ‘Mens’ moeten heten in plaats van ‘Orka’, maar dan zou waarschijnlijk niemand het kopen.
Jullie denken dat dolfijnen en orka’s de mens niet kennen, maar we kennen jullie al sinds jullie naar de aarde kwamen. Jullie waren zo moe en angstig. Jullie werden uitgebuit en vermoord zonder reden.
Wij, orka’s, hebben toegang tot alle herinneringen van onze voorouders. Jullie ook, maar jullie weten vaak niet goed hoe hierbij te komen. We zijn niet zo verschillend. Wij hebben enkel gekozen voor een verlicht pad voor ons bestaan. Dat kunnen jullie ook doen.
In dit boek geef ik aan wat ik zie en wat je kunt doen om het te veranderen. Het moet niet, het is een keuze. Of je het leuk vindt of niet, jij bent de creator van jouw wereld.
Ik bedoel niet de aarde. Die was er al lang voordat jij kwam en zal er nog lang zijn na jou. Niks kan haar beïnvloeden, veranderen of kapot maken. Ze maakt het prima, als een grote matriarch. Zoals mijn moeder.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen