Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 44,49


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Hardloopblessures
  Hardloopblessures (ePUB)
 • Cover Voetbalblessures
  Voetbalblessures (ePUB)

Hardloopblessures

Koos van Nugteren • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Beschrijft achtergrond en behandeling van veelvoorkomende hardloopblessuresToegankelijk dankzij casuïstiekDe tekst is rijk geïllustreerd met educatieve tekeningen en foto's 

  Hardlopen is een van de meest populaire sporten ter wereld. Het is tevens een effectieve manier om de gezondheid te verbeteren of te onderhouden. Het vermindert de kans op hart- en vaatziektes, obesitas, diabetes type II en osteoporose. De keerzijde is echter dat hardlopers vaak blessures krijgen.Dit boek beschrijft veelvoorkomende hardloopblessures. Besproken worden onder andere diverse stressfracturen, compartimentsyndroom, mediaal tibiaal stresssyndroom, verschillende oorzaken van hielpijn, tarsaletunnelsyndroom,  enkeldistorsie, iliotibiale bandsyndroom, het patellofemoraal pijnsyndroom, patellapeestendinose, achillespeestendinose, meniscuslaesie, hamstringblessure, compartimentsyndroom en verschillende circulatiestoornissen.
  Zoals gebruikelijk in de boekenreeks van Orthopedische Casuïstiek wordt ieder onderwerp besproken aan de hand van patiëntencasuïstiek uit de dagelijkse praktijk.De tekst is rijk geïllustreerd met educatieve tekeningen en foto’s. De bijlagen achterin het boek tonen overzichten van de ‘Ottawa Ankle Rules’ en een overzicht van moeilijk te differentiëren aandoeningen van het onderbeen inclusief symptomatologie.Het boek is in het bijzonder bestemd voor (sport)fysiotherapeuten, kinesitherapeuten, verzorgers van een atletiekvereniging, sportartsen, huisartsen en orthopeden.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 169mm x 242mm
  Aantal pagina's : 175
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036825832
  Datum publicatie : 12-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 44,49


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen