€ 27,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Oude Griekse Volksverhalen Opnieuw Verteld

Josephine Preston Peabody • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Stap binnen in de betoverende wereld van de Griekse mythologie met "Oude Griekse Volksverhalen Opnieuw Verteld" door Josephine Preston Peabody. In deze meeslepende verzameling worden eeuwenoude mythen en legendes nieuw leven ingeblazen, en onthullen ze hun tijdloze wijsheid en betoverende kracht.

  Ontdek de intrigerende verhalen van goden en godinnen die heersen over de Olympus, en van helden die moedig de uitdagingen van hun tijd trotseren. Van de epische avonturen van Perseus en Medusa tot de hartverscheurende liefdesverhalen van Pyramus en Thisbe, elke pagina brengt je dieper in de fascinerende wereld van de oude Grieken.

  Maar pas op, want achter elke mythe schuilt een geheimzinnige schaduw, en de grens tussen goed en kwaad is soms flinterdun. Ga mee op deze onvergetelijke reis door de tijd, waarin heldendom, tragedie en magie samenkomen om een weefsel van menselijke emoties te creƫren dat je tot in het diepst van je ziel zal raken.

  "Oude Griekse Volksverhalen Opnieuw Verteld" is een tijdloze schat vol avontuur, mysterie en wijsheid, die je keer op keer zal betoveren en verrassen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 141
  Uitgeverij : The Greek School
  ISBN : 9789464819069
  Datum publicatie : 04-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 27,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen