€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Over Afscheid

Sylvie Kroef • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hoe ga je om met iemand die niet lang meer te leven heeft? Wat zeg je tegen je zieke buurvrouw in de supermarkt? En wat bespreek je met je vader als het einde nadert? Moeilijke vragen waar je het antwoord niet altijd op weet. Ben je zelf ziek, ga je een dierbare verliezen of ken je iemand die met afscheid te maken krijgt en wil je er voor hem of haar zijn? Zie Over Afscheid dan als rugzak waar je af en toe iets voor jezelf of die ander uit pakt.

  In dit boek vind je verhalen van 60 mensen die zelf ziek zijn of iemand moesten loslaten. Hun eerste reactie op het slechte nieuws. Hoe zij omgingen met goedbedoelde aandacht waar ze op dat moment even geen behoefte aan hadden. En hoe je je dierbare kunt bijstaan zonder jezelf te verliezen. Lees over de moeilijkste beslissingen in hun leven en over momenten die ze nooit hadden willen missen. Over het behoud van de regie en over het volgen van je hart. Het geeft handvatten voor familie, vrienden, buren, collega’s en zorgverleners. Gebruik dit boek om de laatste periode samen zo mooi en draaglijk mogelijk te maken, zodat je later niet denkt: had ik maar…

  Sylvie Kroef (1982) groeide op in Brabant, behaalde haar Masters Bedrijfscommunicatie en Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit en woont in Amsterdam. Na het afscheid van twee vrienden en daarna haar vader liet het idee voor dit boek haar niet meer los. Sylvie werkt als interim manager in de zorg en is te boeken als spreker en afscheidsontzorger. Lees verder op www.laviebijafscheid.nl.

  Van de mooie herinneringen aan mijn dierbaren krijg ik nu nog steeds energie. Dat gevoel gun ik iedereen die iemand moet loslaten. Daarom dit boek.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 215mm
  Aantal pagina's : 128
  Uitgeverij : LaVie
  ISBN : 9789493077003
  Datum publicatie : 11-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,2 uit 3 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  26-02-2023
  Over afscheid
  Een fantastisch mooi en bijzonder boek waar alle vormen van afscheid worden omschreven in verhalen of dichtvorm.... dit in combinatie met passend pakkende illustraties, maakt dit boek absoluut de moeite waard...het is alles wat ik er van verwacht had en stiekem een beetje meer!!


  Geplaatst door uit Vilsteren oost , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  22-06-2019
  Ontzettend mooi om kado te kunnen geven
  Persoonlijk vind ik het altijd lastig om een kado te verzinnen voor iemand die ernstig ziek is of voor een nabestaande. Dit boek is echt heel erg geschikt daarvoor, omdat je iemand zowel op emotioneel als rationeel niveau kunt raken hiermee. Het geeft aan dat je meeleeft en tegelijkertijd staan er veel praktische tips in waar de meesten op dat moment niet over nadenken maar wel enorm veel aan kunnen hebben. Mijn ervaring is dat de ontvanger erg blij is met het boek "over afscheid". Het blijft fijn om iets moois voor iemand anders te kunnen doen die net dat extra steuntje kan gebruiken.

     Erg herkenbaar
     Veel praktische tips

  Geplaatst door uit Uden , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  19-11-2018
  Prachtig hulpmiddel
  Mooi boek met prachtige verhalen en zeer goede tips


  Geplaatst door uit Reek , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen