€ 26,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Over - lijden en andere ongemakken

Een andere kijk op rouw, verlies en omgaan met lijden.

Willem Minkels • Boek • paperback

 • Samenvatting
  ACHTERPLAT

  Als aanvulling op het succesvolle debuut ‘Had ik dat maar eerder geweten’ heb je nu een boek over rouw en verlies in je handen.
  Het eerste boek nam je mee naar een andere manier van in het leven staan: Vitamine HBS.
  De term Vitamine HBS verwijst met een knipoog naar de H van Holistisch Mensbeeld, de B van de basisprincipes van het Boeddhisme en de S van de uitgangspunten van het Systemisch Werken. HBS staat daarnaast ook voor Heel Bewust Samenleven. Bij Bewust Samenleven hoort zeker het bewust omgaan met verliezen en de verwerking daarvan.
  In dit boek wordt deze Vitamine gecombineerd met de ‘Rouwtaart’. De Rouwtaart verwijst naar zeven aandachtsgebieden die onbewust vaak een blokkerende rol spelen bij het verwerken van verliezen.

  Het is een bijzonder boek. Dit zowel qua inhoud als qua vorm. Het bestaat voornamelijk uit verslagen van gesprekken. In totaal zijn er zo'n 50 gesprekken. Na het inleidend hoofdstuk 'Rouwbegeleiding', voert rouwbegeleider Barbara gesprekken met alle onderdelen, facetten, actoren en andere mogelijke zaken, die een rol spelen bij de HBS kijk op rouw en verlies.

  Elk verlies is te verwerken.

  Meer rust en balans in je leven? Geef elk verlies de juiste plek!
  Daardoor je transformeer je rouw naar groei.


  OVER DE AUTEUR

  Willem Minkels (1959) is oprichter en eigenaar van De Roestenburgh, een kleinschalig, holistisch en intuïtief opleidingscentrum. Hij geeft opleidingen en begeleidt mensen individueel. Daarnaast schrijft hij boeken over dit onderwerp en heeft hij een inspiratiekaartenset ontworpen. Hij combineert het Holistisch Mensbeeld, de basisprincipes van het Boeddhisme en de uitgangspunten van het Systemisch Werken tot een samenhangend en elkaar versterkend geheel: Vitamine HBS. Het is zijn passie deze manier van het leven beléven én deze kijk op rouwen in de wereld te zetten. Daardoor ontstaat er een rustigere en vreedzamere wereld.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 584
  Uitgeverij : Uitgeverij De Roestenburgh
  ISBN : 9789083283135
  Datum publicatie : 05-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 26,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen