€ 9,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Oxytocine

Arjen Pasma • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Arjen Pasma (1945) is een homeopaat met een lange staat van dienst. Jarenlang deed hij praktijk in Nederland en in Malawi. Hij was mede-opleider van veel collega’s. Hij kan gezien worden als één van de pioniers in de zoektocht naar een werkwijze om oxytocinebelasting bij moeders en kinderen te behandelen. In dit boek lees je over de klachten die kunnen optreden 
wanneer bij de bevalling synthetische oxytocine is toegepast ter inleiding van de bevalling en als stimulans van de weeën. Het ‘ontstoren’ van oxytocine wordt in detail besproken en daarmee is dit zowel een boek voor ouders als ook voor collega-homeopaten die kennis willen nemen van een duidelijke procedure. De schrijver wijst er nadrukkelijk op dit geen zelfhulpboek is, maar dat ‘ontstoren’ moet worden overgelaten aan therapeuten met kennis van zaken.

  Belasting door oxytocine is een onderwerp dat in de reguliere geneeskunde nauwelijks bekend is. Er is nog een lange weg te gaan voordat de natuurlijke bevalling weer de standaard zal zijn. Op dit moment lijkt het tegenovergestelde een feit te zijn: de fysiologie van de bevalling is tot pathologie verworden (de natuurlijke bevalling lijkt een ‘ziekte’ te worden). In dit boek lees je hoe het zo ver heeft kunnen komen.

  Natuurlijk komen er moeders aan het woord: met soortgelijke ervaringsverhalen had het boek wel 1.000 pagina’s dikker kunnen zijn. Een boek voor vrouwen die (mét hun kinderen én partners) in een zwarte wolk terecht zijn gekomen in plaats van met een rustig slapende baby in de armen. Voor partners geeft het boek zicht op wat er met hun geliefde aan de hand kan zijn. Speciaal voor hen is in het boek een brief opgenomen. De auteur noemt oxytocine ‘het vroege-scheidingen-hormoon’ waarmee de kartelrand is aangegeven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 130
  Uitgeverij : Arjen Pasma
  ISBN : 9789464065749
  Datum publicatie : 02-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 9,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen