€ 20,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Pachinkohal

Elisa Shua Dusapin • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Een atmosferische en mysterieuze roman van de auteur van Winter in Sokcho Zomer in Tokio. Claire is naar Japan gekomen om de 12-jarige Mieko Franse les te geven. De rest van haar tijd spendeert ze bij haar grootouders, dagdromend, Tetris spelend en luisterend naar de straatgeluiden boven haar. Het liefst wil Claire op reis naar Korea, het land dat haar familie vijftig jaar eerder samen met duizenden anderen ontvluchtte vanwege de burgeroorlog. Sindsdien zijn ze nooit meer teruggegaan. In Japan openden zij bij aankomst de pachinkohal Shiny – een Japanse gokhal, die met knipperende lampjes de aandacht trekt en bezoekers groot geluk belooft. Maar zullen zij hun thuisland ooit nog terugzien? Pachinkohal is een minutieuze en poëtische roman over anders-zijn, uitvinden wie je bent en de eenzaamheid binnen een familie. Elisa Shua Dusapin (1992) is Frans-Koreaans en groeide op in Parijs, Seoul en Zwitserland. Haar debuutroman Winter in Sokcho werd bekroond met onder andere de Prix Robert Walser en de National Book Award 2021 for Translated Literature. De vertaalrechten werden aan ruim twintig landen verkocht. De pers over Pachinkohal:
  'Anders-zijn, uitvinden wie je bent, en de eenzaamheid binnen een familie: die thema's staan centraal in deze fraai geschreven, compacte roman.' **** Visie De pers over Winter in Sokcho:
  'Wreedheid en poëzie, dodelijke dreiging en schoonheid – het komt allemaal samen in deze wonderschone kleine roman.' ???? Margot Dijkgraaf, NRC 'Tussen de regels voel je de zwijgzame liefde tussen de twee vreemdelingen broeien en subtiel voert Dusapin de spanning op.' **** Knack Focus 'Een boek vol verfijning en melancholie [...] doorspekt met minutieuze accenten.' Le Monde
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 128mm x 192mm
  Aantal pagina's : 176
  Uitgeverij : Spectrum
  ISBN : 9789000383610
  Datum publicatie : 02-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen