€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Papa's kindje

Nienke Habraken • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Papa is mijn beste vriend, mijn maatje, mijn steun en toeverlaat. Zeker in deze bizarre tijd.
  Een pandemie. Ik had nooit verwacht dat ik in zo’n tijd zou leven. Maar ach, ondanks alle maatregelen maak ik er samen met pap en mijn vrienden het beste van. Maar altijd op elkaars lip zitten, loopt nooit goed af.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 71
  Uitgeverij : Nienke Habraken
  ISBN : 9789464068566
  Datum publicatie : 07-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,1 uit 5 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  30-06-2021
  Geweldig boek
  Een letterlijk bloedstollend en verrassend boek, waarin fictie en non-fictie mooi in elkaar verweven zijn. Je lees hem in één adem uit, TOP! Een echte aanrader wat ons gezin betreft.

     Spannend
     Goed leesbaar

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  26-06-2021
  Leest lekker en vlot
  Super leuk boek om te lezen. Had 'm in een keer uit. Zet 'm zeker op je lijst voor deze zomer! Vanaf bladzijde 1 wordt je in het verhaal getrokken. Plus het is weer eens een ander soort coronaverhaal. Altijd mooi meegenomen.

     Leest lekker weg
     Spannend

  Geplaatst door , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  26-06-2021
  Leuk boek voor jong en oud
  Spannend en leuk om te zien hoe een student de Corona tijd ervaart. Verrassend plot.

     Verrassend

  Geplaatst door uit Maastricht
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  26-06-2021
  Fantastisch boek
  Wat is dit een meeslepend boek. De twee verhaallijnen zijn ontzettend sterk. Vanaf de eerste zin wordt je als het ware in het verhaal gezogen. Ik heb ‘m in één adem uitgelezen. Heel knap, vooral voor een debuut!

     Leest zeer makkelijk weg
     Spannend tot het einde

  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  24-06-2021
  Super boek
  Dit boek is zo zo zo spannend en meeslepen... Ik kan alleen maar zeggen: bestellen!!!! Hier krijg je absoluut geen spijt van.

     Makkelijk leesbaar
     Spannend

  Geplaatst door uit EINDHOVEN , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik dacht altijd dat bloed net zo dun was als water. Niet dus. Het is wel vloeibaar, maar een beetje papperig. Fuck, ik zit helemaal onder. Het kleeft aan me, als een soort boetekleed. Ik hoor een ijzeren voorwerp de grond raken. Een schel geluid dreunt door en schudt me wakker uit mijn gedachten. Ik kijk naar beneden. Mijn witte Nikes onder de bloedspetters. Daarnaast ons énige scherpe keukenmes. Als ik mijn ogen scherp stel zie ik dat er karteltjes aan zitten. Nooit eerder gezien. Maar ja, wie gaat er nu een mes staan bestuderen? Het zilveren mes zit onder het bloed, tot aan het handvat toe. Ook gek, dat zoiets zó diep in een borst past. Zou ik zijn hart hebben geraakt? Dat moest haast wel. Anders zou papa nog ademen. Toch? Zijn donkerbruine ogen staren in het niets. Ik kan het niet helpen en ga boven hem staan.

Met mijn vingers sluit ik zijn ogen, zoals ze in films ook doen. Ik sla een kruisje. Gek, ik ben totaal niet gelovig. Het voelt wel goed. Mijn gedachten schieten alle kanten op. Van de vreemde textuur van bloed tot aan de kartelrandjes aan het mes. Een beangstigende gedachte schiet in me omhoog: ik heb mijn vader doodgestoken. Ik hoor mezelf stamelen: ´Sorry pap´. Alsof hij me nog kan horen. En als hij me wel kan horen, alsof hij dan een sorry zou accepteren. Tuurlijk niet. Ik schiet in de lach. Een aanstekelijke lach, volgens papa. Het gelach gaat over in gehoest. Bijna stik ik, Dat zou wat zijn. Lig ik daar dadelijk morsdood langs mijn vermoorde vader. Al snel voel ik één traan over mijn wang lopen. Ik heb de enige persoon die zielsveel van mij houdt doodgestoken. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen