€ 28,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Paralysis

Marc Beekers • Boek • hardback

 • Samenvatting
  James (27) kampt met een zeer beangstigende slaapstoornis. De slaapverlamming waaraan hij lijdt, doet hem ’s nachts ontwaken, maar stelt hem vervolgens niet in de gelegenheid zijn lichaam te kunnen bewegen. De bijkomende hallucinaties ervaart hij als zeer verontrustend, maar desalniettemin discutabel. James blijft van mening dat zijn rijke fantasie een luguber spelletje met hem speelt. Intussen wordt de scheidingslijn tussen zijn duivelse nachtmerries en de werkelijkheid alsmaar dunner. Laat hij het zelf toe om langzaamaan krankzinnig te worden of is er wellicht toch meer aan de hand? James kan enkel toezien hoe hij moet vrezen voor zijn leven.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 438
  Uitgeverij : Pumbo B.V.
  ISBN : 9789463452007
  Datum publicatie : 10-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,4 uit 4 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  27-07-2018
  Review Paralysis van Marc Beekers
  Pluspunt: Interessant concept! Een spannende thriller maar dat niet alleen, ook de levensfilosofie van de hoofdpersonage komt aan bod, hoe hij denkt over bepaalde zaken in het leven, wat een interessant zijweggetje is om ook te lezen. Goed verweven met het 'thriller'-aspect van het verhaal, halverwege krijgt het verhaal ook een andere wending en toen kon ik het boek écht niet meer wegleggen! Feedback: er staan nog wat taal- en spelfouten in het verhaal. Als deze verwijderd worden maakt dat het lezen nog prettiger :) Verwachting voor deel 2: zou graag meer te weten willen komen over Amy...

     interessant concept
     spannend
     taal- en spelfouten nog aanwezig

  Geplaatst door uit Noord-Brabant
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  29-03-2018
  Geweldig
  Het boek pakt je op de 1e bladzijde en houd je aandacht vast tot het einde.... een verrassend einde... heerlijk geschreven!!


  Geplaatst door uit Zevenbergen , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  29-03-2018
  Sterke titel
  Spannend!! Ik kon het boek niet wegleggen!


  Geplaatst door uit Noord Brabant
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  29-03-2018
  OMG
  Dit boek valt buiten mijn normale interesse van boeken. Maar wat ben ik blij dat ik het gelezen heb. Vanaf het begin boeit het verhaal je. De schrijver weet de spanning goed vast te houden zodat je wil blijven lezen. En voortaan slaap ik met een lampje aan je weet maar nooit wanneer je droomt of dat het werkelijkheid is.

     Spannend van begin tot eind
     Origenele verhaallijn

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 28,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Na een felle, witte flits zit er ineens iemand anders op mij. Het is een onbekende vrouw. Haar haren en ogen zijn pikzwart. Ik heb geen idee wie dit is, maar vrees inmiddels te weten hoe laat het is. Mijn sensuele ervaring met Amy ontvouwt zich op bizarre wijze in een beangstigende slaapverlamming. Ik weet niet wie dit is. Wat heeft dit te betekenen? Er schieten tal van mogelijkheden door mijn hoofd. Mijn slaapstoornis gaat mij weer voorzien van een huiveringwekkende nachtmerrie. De bewuste gedachtegang dat dit slechts een nachtmerrie is, zweeft nog op de voorgrond. Maar het voelt zo echt.

Mijn keel wordt op brute wijze dichtgeknepen. Het zorgt ervoor dat ik geen adem meer kan halen. Dit kan gewoon geen nachtmerrie zijn. Ik voel het. Dit kan toch geen simpele hallucinatie zijn?
Intussen word ik op gruwelijke wijze verstikt door deze duivels ogende vrouw. Mijn hart slaat over terwijl het bloed wild door mijn lichaam wordt gepompt. Wat is hier aan de hand? Hoe kan dit nou? Ik heb geen tijd om te bedenken wie deze vrouw is. Geen tijd om te achterhalen waarom ze op mij zit. Ik moet mijzelf uit deze benarde situatie zien te halen voordat het te laat is. Ik krijg het ontzettend warm en lijk buiten bewustzijn te raken. De duistere vrouw blijft haar handen woedend op mijn keel gedrukt houden. Ze blijft mij bloeddorstig aankijken met haar duivelse, zwarte ogen. Er is geen greintje oogwit zichtbaar. Ze vertonen maar één emotie en dat is pure woede. Ze maken mij één ding duidelijk. Deze vrouw wilt mij hier laten sterven.

Mijn ademhaling wordt alsmaar bruter afgeknepen. Ik voel mezelf langzaam wegzakken. Mijn zicht wordt al waziger. De reden voor mijn nachtelijke terreur zal ik nooit meer te weten komen. Dit is mijn einde. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen