€ 10,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

PLEZIER IN WERKEN

een zelfretraite

Andreas Jansen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  ‘Al wordt leem gevormd tot vaatwerk, in wat er niet is, ligt de bruikbaarheid van het vaatwerk.’ is een uitspraak van Lao Tse.
  Een uitspraak over ‘wat er niet is’ die Andreas Jansen (20-8-1948) al jaren bezig houdt en hem telkens opnieuw aanzette tot zelfonderzoek. Zelfonderzoek van de werking van de eigen geest en vooral van het omgaan met de werkelijkheid in het hier en nu. Een werkelijkheid die dagelijks plaatsvindt, gebeurt in het leven van werken, vakantie, vrije tijd, slapen en hobby’s.

  Deze zelfretraite ‘Plezier in werken’ is het resultaat van de kennis die hij heeft opgedaan door zelfonderzoek. Deze zelfretraite kan bij je thuis, op je werk of in je hobby’s plaatsvinden en waarvoor je niet naar een klooster, stilte- of retraitecentrum hoeft te gaan. Werken blijkt veel plezieriger en eenvoudiger te zijn dan je denkt.

  Zie ook: www.dekunstvanzijn.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 125
  Uitgeverij : de Kunst van Zijn
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 05-2017
 • Inhoudsopgave
  Dag 0: Avondoverweging
  Dag 1: Werken
  Dag 2: De Zintuigen
  Dag 3: Energie
  Dag 4: Mij, mezelf en ik
  Dag 5: Drie wegen
  Dag 6: Plezier in werken
  Dag 7: Het geheim van succes
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 10,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

‘Work is meditation’
Voor The Mother, levensgezellin van Sri Aurobindo, was meditatie niet iets los van werk, maar was werk juist meditatie. In volledige overgave verbonden zijn met datgene wat je doet; zoals je dat bij sommige vakmensen kunt herkennen. Elk handeling is vol aandacht en eenvoud. Meditatie is dus niet een handeling op een kussentje, maar een zijnstoestand.

Meditatief leven of werken is eenvoudigweg leven vanuit de stilte van het hart. Een stilte of leegte die tegelijkertijd vol is, zonder dat we er onmiddellijk een vorm of naam aan kunnen geven. Dit gebeurt in een splitseconde en is tegelijkertijd oneindig. Het gebeurt vanzelf, als een overgave. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen