Niet leverbaar

×

€ 41,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zes psychologische stromingen & een client

A.. Weerman • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek beschrijft zes belangrijke psychologische stromingen van waaruit verschillende methodieken en methodes zijn afgeleid. Alie Weerman behandelt achtereenvolgens de psychoanalytische, de cognitiefgedragstherapeutische, de cliëntgerichte, de lichaamsgerichte, de systeemtheoretische en de oplossingsgerichte benadering.

  Een psychotherapeut demonstreert elke benadering bij steeds dezelfde cliënt. De cliënt Marianne, is kort in therapie geweest bij zes verschillende therapeuten die met elkaar een samenhangend beeld geven van verschillende benaderingen en behandelmethoden. Technieken uit de therapieën zijn te zien op de dvd. in het boek bespreekt de schrijfster vanuit verschillende stromingen niet alleen psychotherapeutische interventies, maar ook praktische methoden, kritiekpunten, technieken en interventies van SPH`ers en MWD`ers.

  Dvd en boek zijn in eerste instantie bestemd voor studenten SPH en MWD, maar ze zijn eveneens geschikt voor een breder publiek. Zo zijn ze leerzaam voor mensen die zich willen oriënteren op psychologische theorieën of op verschillende vormen van therapie en hulpverlening en voor cliënten die verschillende therapeutische mogelijkheden willen onderzoeken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 169mm x 250mm
  Aantal pagina's : 263
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789024416981
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 41,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen