€ 29,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

POD - NEDERLANDS - Klein boek ,,Mijn 50 jaar leven in Transport,, ( afmetingen 170x240 mm..Zachte kaften )

Rinus Rynart • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ik hoop dat U genoten heb van mijn verhaal en om af te sluiten, hier is een lijst van de 61 landen die we door de jaren heen met onze vloot van vrachtwagens hebben doorkruist.

  Nederland, Engeland, Schotland, Ierland, Belgie, Frankrijk, Monaco, Spanje, Portugal, Duitsland, Duitse Democratische Republiek.
  ( D.D.R.) Oostenrijk. Zwitserland, Italie, Tsjecho-Slowakije, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Roemenie, Joegoslavie, Slovenie, Kroatie, Bosnie, Servie, Montenegro, Kosovo, Macedonie, Bulgarije, Griekenland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Estland, Letland, Litouwe, Polen, Wit-Rusland, Oekraine, Rusland, Kazachstan, Oezbekistan, Tadjikistan, Kirizie, Georgie, Azerbeidzjan, Turkmenistan, Sovjet-Unie, Turkije, Iran. Afghanistan, Pakistan, Syrie, Jordanie, Irak, Saoedi-Arabie, Qatar, Verenigde Arabishe Emiraten, Israel, Libie, en Tunesie

  de 35 landen die ik met mijn vrouw Martha heb bezocht, hetzij voor zaken, of op vakantie , zijn : Turkije, Iran, Pakistan, Saoedi-Arabie, Nederland, Belgie, Frankrijk, Monaco, Spanje, Andorra, Duitsland, Oostenrijk Italie, Hongarije, Slovenie, Kroatie, Denenmarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, de Verenigde Staten/USA , Mexico, Cuba, Brazilie, de Dominikaanse Republiek, Tunesie, Zuid-Afrika, Swaziland, Israel, Egypte, Marokko, Indonesie, Thailand, Maleisie, en China. door de jaren heen.

  Om het allemaal af te maken heb ik in 2015 een lang gekoesterde ambitie vervuld door een vliegtuig te nemen naar Australie en een reis te maken in een " Road-Train " vrachtwagen van Darwin in het noorden, via Alice Springs, naar Sydney in het zuiden ongeveer 4200 kilometer, ...in 2018 gevolgd door een vlucht naar Canada, en een reis gemaakt in " Big Trucks " van Toronto, via Winnipeg, door de Rocky Mountains naar Vancouver, ca. 3000 mijl...Heb ik er genoeg van gehad ?. ik heb nog steeds geen antwoord op die vraag

  De foto.s op deze omslag tonen een tijdlijn, van de vrachtwagens van mijn vader, van mij, en van mijn zoon. Van 1946 tot nu, een periode van bijna 75 jaar en de routekaart illustreert de uitgestrekte tijdzones die we hebben doorkruist.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 277
  Uitgeverij : Rinus Rynart
  ISBN : 9789464435412
  Datum publicatie : 05-2022
 • Inhoudsopgave
  Dit verhaal gaat over mijn vader Anton en onze families. In 1928 zette hij '' Rynart-Transport " op in Nederland met EEN vrachtwagen. Later namen mijn broers het over en breidden ze uit over Europa. Ik heb daar van 1961 tot 1967 gewerkt. Daarna heb ik mijn eigen bedrijf " Rynart-Trucking en Trading " opgericht in LANGE AFSTAND transport naar Pakistan, Saudi-Arabie, Rusland, Kazachstan, etc. Bij mijn pensionering in 2008 nam mijn zoon Rob het stokje over en nu in 2020 rijdt hij nog steeds als " Rynart-International en Logistics " met een vloot vrachtwagens naar Afghanistan. Tot nu toe is de familie Rynart al meer dan 90 jaar (van 1928 tot 2020) actief in het transport. Binnenin staan vele intressante verhalen over mij en onze chauffeurs.
 • Reviews (9,2 uit 11 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  05-03-2024
  9
  prachtig boek het complete verhaal verteld


  Geplaatst door uit Reusel , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  04-03-2024
  50 jaar leven in transport !
  Een heel mooi boek over de wereld van transport, die een kijkje geeft in een prachtig familiebedrijf, die internationaal transport onderhoud tot in Azië en Rusland Boek besteld bij Boekbestellen, prima webshop!

     Mooie verhalen van Rinus Rynart

  Geplaatst door uit Alphen aan den Rijn , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  26-11-2023
  Heel leuk om te lezen
  Bracht mij weer terug in de tijd dat ik zelf reed, voor de duidelijkheid ik ben nooit in Pakistan geweest, iets meer dan de helft en daar hield het voor mij op

     Memorylane

  Geplaatst door uit Didam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  26-09-2023
  Mijn 50 jaar leven in transport
  Fantastisch boek , mooie foto’s, mooi papier In 1 woord een topboek


  Geplaatst door uit Steenbergen , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  18-05-2023
  Transport
  Ik heb het boek nog niet helemaal gelezen maar ik vind het prachtig de verhalen te lezen over chauffeurs die verre reizen maken . Graag zou ik meer van deze verhalen willen lezen .

     Prachtige fotos
     Indrukwekkende verhalen

  Geplaatst door uit Ham. Belgie , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  05-01-2023
  Interessant boek
  Interessant boek. Zeker wanneer je transport interesses hebt, maar je proeft ook hoe de wereld veranderd, hoe mensen zijn en hoe ze reageren op omstandigheden en veranderende omstandigheden. Mooie foto s die soms meer zeggen dan een heel verhaal. Interessant voor een chauffeur, ook voor een ondernemer, ook voor mensen die weinig met transport hebben kunnen er hun verhaal uit ophalen. Mooie glanzende bladzijden die net wat extra geven en in duidelijk goedlopende letters gedrukt

     In 2 uitgaven verkrijgbaar
     Mooie glanzende bladzijden

  Geplaatst door uit Veen , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  14-09-2022
  Heel interessante boek
  Ik heb een gekocht omdat ik zelf Vrachtwagenchuffeur en voor mij wel interessant hoe en wat vroeger dit werk was gedaan. Het is mooi gemaakt en als heb ik vrije tijd dan beetje lees over geschiedenis transportbedrijf Rinus Rynart

     Optimale de grootte
     Mooie afbeeldingen
     Geen

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  07-09-2022
  50 jaar leven in Transport / Rinus RYNART .
  Het is zeker voor transport ondernemers een leuk boek om te lezen. Rinus RYNART staat bekend als pionier voor deze transporten over zeer grote afstanden en onder erbarmelijke omstandigheden. Uiteraard waren er meerdere transporteurs die dergelijke transporten gingen uitvoeren, maar RYNART had de monopolie.

     Aanrader
     N.v.T.

  Geplaatst door uit Waalwijk , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 7 uit 10


  21-07-2022
  Perfect boek
  Prachtige verhalen om te lezen


  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-07-2022
  Mijn 50 jaar leven in transport
  GoGoed boek met veel foto's uit verleden tijd


  Geplaatst door uit Westervoort , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  04-07-2022
  super boek
  fantastisch boek , goed geschreven en er kwamen oude herinneringen boven. bedankt

     mooie foto s
     mooi opgeschreven

  Geplaatst door uit Rotterdam , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 29,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen