€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Praathelden

Femde de Smit • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Praathelden is een verhalenbundel waarin kinderen die stotteren een belangrijke rol vervullen. Meestal gaat praten vanzelf. Maar wat als dat niet het geval is? Als praten spannend is. Als de woorden niet je mond uit willen zoals jij dat wilt. Dan kan je wel wat hulp gebruiken van echte praathelden! 1. Praten is een makkie - een verhaal over spreken/stotteren (tekst en illustraties: Tjitske Hofstee-Bootsma) Mika gaat voor het eerst naar school. Dat is mega-eng, vooral om in een kring vol met nieuwe gezichten te moeten praten. Mika weet niet hoe hij dat moet gaan doen. Gelukkig zitten er een paar praatexperts in zijn klas die wel willen helpen. 2. L-L-Leer toch luisteren! - een verhaal over anders spreken (tekst: Femke de Smit, illustraties: Melany Comperen-Vugts) Plotseling moet Bram verhuizen, omdat zijn moeder nieuw werk heeft. Midden in het schooljaar moet hij naar een nieuwe school, helemaal aan de andere kant van het land. En daar is alles anders. Wat als de kinderen hem uitlachen om hoe hij praat? 3. Draakwoorden - een verhaal over lezen (tekst: Femke de Smit, illustraties: Melany Comperen-Vugts) Cato zit in groep 3 en heeft moeite met lezen. Het lukt niet zo snel als zou moeten. Daarom zit ze in een speciaal leesgroepje. Maar hoe sneller ze het probeert, hoe lastiger het wordt. Gelukkig heeft ze een vriendin die een oplossing weet. Over de makers Tjitske Hofstee-Bootsma, Femke de Smit en Melany Comperen-Vugts zijn logopedist-stottertherapeuten. Tijdens hun werk zien ze alleen maar mensen die stotteren. De vele gesprekken met kinderen en hun ouders inspireerden hen tot het maken van deze verhalenbundel.

  Praathelden is een verhalenbundel waarin kinderen die stotteren een belangrijke rol vervullen. Meestal gaat praten vanzelf. Maar wat als dat niet het geval is? Als praten spannend is. Als de woorden niet je mond uit willen zoals jij dat wilt. Dan kan je wel wat hulp gebruiken van echte praathelden! 1. Praten is een makkie - een verhaal over spreken/stotteren (tekst en illustraties: Tjitske Hofstee-Bootsma) Mika gaat voor het eerst naar school. Dat is mega-eng, vooral om in een kring vol met nieuwe gezichten te moeten praten. Mika weet niet hoe hij dat moet gaan doen. Gelukkig zitten er een paar praatexperts in zijn klas die wel willen helpen. 2. L-L-Leer toch luisteren!- een verhaal over anders spreken (tekst: Femke de Smit, illustraties: Melany Comperen-Vugts) Plotseling moet Bram verhuizen, omdat zijn moeder nieuw werk heeft. Midden in het schooljaar moet hij naar een nieuwe school, helemaal aan de andere kant van het land. En daar is alles anders. Wat als de kinderen hem uitlachen om hoe hij praat? 3. Draakwoorden- een verhaal over lezen (tekst: Femke de Smit, illustraties: Melany Comperen-Vugts) Cato zit in groep 3 en heeft moeite met lezen. Het lukt niet zo snel als zou moeten. Daarom zit ze in een speciaal leesgroepje. Maar hoe sneller ze het probeert, hoe lastiger het wordt. Gelukkig heeft ze een vriendin die een oplossing weet. Over de makers Tjitske Hofstee-Bootsma, Femke de Smit en Melany Comperen-Vugts zijn logopedist-stottertherapeuten. Tijdens hun werk zien ze alleen maar mensen die stotteren. De vele gesprekken met kinderen en hun ouders inspireerden hen tot het maken van deze verhalenbundel.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 202mm x 202mm
  Aantal pagina's : 80
  Uitgeverij : GigaBoek
  ISBN : 9789085484745
  Datum publicatie : 10-2023
 • Inhoudsopgave
  De drie verhalen: 1. Praten is een makkie - over spreken/stotteren (tekst en illustraties: Tjitske Hofstee-Bootsma) Mika gaat voor het eerst naar school. Dat is mega-eng, vooral om in een kring vol met nieuwe gezichten te moeten praten. Mika weet niet hoe hij dat moet gaan doen. Gelukkig zitten er een paar praatexperts in zijn klas die wel willen helpen. 2. L-l-leer toch luisteren - over anders spreken (tekst: Femke de Smit, illustraties: Melany Comperen-Vugts) Plotseling moet Bram verhuizen, omdat zijn moeder nieuw werk heeft. Midden in het schooljaar moet hij naar een nieuwe school, helemaal aan de andere kant van het land. En daar is alles anders. Wat als de kinderen hem uitlachen om hoe hij praat? 3. Draakwoorden - over lezen (tekst: Femke de Smit, illustraties: Melany Comperen-Vugts) Cato zit in groep 3 en heeft moeite met lezen. Het lukt niet zo snel als zou moeten. Daarom zit ze in een speciaal leesgroepje. Maar hoe sneller ze het probeert, hoe lastiger het wordt. Gelukkig heeft ze een vriendin die een oplossing weet.  
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen